null

FaillissementsVerzekering

Een keer van het slechtste uitgaan hoort ook bij verantwoord ondernemen.

Jouw accountant, fiscalist en notaris zullen zeggen dat jouw bedrijfsstructuur goed geregeld is. Maar 1 op de 4 faillissementen betreft toch echt een financiële holding. Daar zijn ze toch niet voor opgericht?

Wij geloven dat je als ondernemer alles doet om je bedrijf voort te zetten. Door de emotionele betrokkenheid met je vak, medewerkers en klanten is de kans groot dat jij jezelf achterstelt als het minder gaat. Wachtend op die betere tijd, die ene grote order, of die ene betaling. Wie beschermt jou in zo’n situatie en behoedt je voor een financieel fiasco?

De FaillissementsVerzekering beschermt ondernemers

Samen met Legent ontwikkelde het Team Bedrijfsstructuur van VDT de FaillissementsVerzekering; een bijzonder stukje dienstverlening dat jouw BV-structuur intern van een laag beton voorziet. Zo kun je tegen een stootje. Zelfs wanneer zich ooit een curator mocht melden. Voor eens en altijd echt goed geregeld. Dat hoort ook bij verantwoord ondernemen, net zoals een brandverzekering.

Van Risicoscan tot maatwerk stappenplan

Meten is weten.

Meten is weten. Alles begint met onze Risicoscan. Daarmee leer je je eigen bedrijf op een hele andere manier kennen. En je weet dan waar je staat als het ooit mis mocht gaan. Op basis van de scan komen wij met een uitgebreid rapport dat inzicht geeft in de risico’s in geval van faillissement. En hoe je je hiertegen kunt beschermen. Na de RisicoScan weet je dus precies welke stappen er gezet moeten worden naar een optimale structuur. Een maatwerk pakket tegen een vaste prijs.

Wat kosten de scan en de verzekering?

Om de kosten hoef je het niet te laten; de scan kost maar € 850,00 ex btw (heb je meer dan 4 BV’s dan rekenen we + € 150,00 extra per BV).

Klanten waarderen deze vorm van dienstverlening gemiddeld met een 9.