HOOGENDOORN OVER VDT

“RUSTIGER OP MIJN STOEL”

“Wij maken interieurs voor hotels en zorginstellingen en betimmeren schepen. Het is altijd maatwerk naar de wens van de klant. Omdat het vaak grote, complexe opdrachten zijn, zijn de risico’s ook vrij groot. Want niet elk detail is op papier te zetten. Sinds we met VDT werken, merk ik dat we met meer vertrouwen grote opdrachten aannemen. Ze zorgen ervoor dat contracten goed nagelopen worden en staan altijd klaar met advies.

Met Ernst en Koenraad heb ik een goede klik. Zij hebben aan een half woord genoeg en snappen dat ik niet zit te wachten op juridische details. Daarom komen ze altijd met een concreet advies waar ik meteen wat aan heb. Dat zorgt ervoor dat ik een stuk rustiger op mijn stoel zit als ik een belangrijk contract moet tekenen.”

DICK HOOGENDOORN / HOOGENDOORN MBI.NL

VDT OVER HOOGENDOORN

“REGELMATIG CONTACT OVER KANSEN EN UITDAGINGEN”

“Hoogendoorn is een bijzondere klant van VDT. Als specialist op het gebied van maritieme betimmeringen en interieurbouw leveren ze geweldig vakwerk. Van een balie in een zorgcentrum tot het interieur van een miljoenenjacht. In eerste instantie hebben we ze succesvol bijgestaan in een paar zaken met grote belangen. Van daaruit is een hechte relatie ontstaan waarbinnen we regelmatig contact hebben over de kansen en uitdagingen die er liggen.

Dick weet dat hij ons altijd kan bellen voor advies. En dat doet hij ook als het nodig is. Zo helpen we hem om met de risico’s om te gaan die op zijn pad komen. Omdat we Dick en zijn bedrijf goed kennen, kunnen we snel schakelen als er echt iets aan de hand is. Met deze aanpak lukt het ons geregeld om escalatie – en de bijbehorende kosten – te voorkomen.

ERNST DE HAAN | VDT