NIJKAMP OVER VDT

“EEN PARTNER DIE OVER ONZE SCHOUDERS MEEKIJKT”

“Als specialist in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van ondergrondse infrastructuren hebben we op verschillende terreinen juridische ondersteuning nodig. We werken daarvoor al jaren samen met VDT. Wij hebben ons door de jaren heen enorm ontwikkeld en zijn gegroeid van aannemer naar specialist op het gebied van alternatieve systemen voor energie. We zijn breder naar de totale keten gaan kijken om continuïteit te kunnen creëren. En dat is precies wat VDT ook doet; weg van de traditionele advocatuur, naar een breder pakket van services en advies.

We kunnen daarom erg goed schakelen met VDT. Ze kennen ons en ons werkveld goed en komen met praktische oplossingen. Ze kijken continu over onze schouders mee. Dat geeft rust.”

JILLES NIJBOER / NIJKAMP AANNEMING.NL

VDT OVER NIJKAMP

“POSITIEVE RESULTATEN DANKZIJ INTENSIEVE BETROKKENHEID”]

“Nijkamp is al jaren klant op het gebied van arbeidsrecht. In eerste instantie schakelden ze ons voornamelijk in om vastgelopen zaken op te lossen. We hielpen ze dan door orde te scheppen binnen de correspondentie, contracten en regels. Met het nodige succes. Toch voelden we dat het recht nóg beter voor ze zou kunnen werken als we in een eerder stadium ingeschakeld zouden worden, nog voordat een klein geschil een slepende zaak wordt. Die samenwerking wilde Nijkamp wel met ons aangaan.

We werken nu heel laagdrempelig en prettig samen met HR op basis van het ‘Arbeid-optimaal’-abonnement. Door proactief processen en documenten te scannen en regelmatig overleg te hebben, leren we de organisatie en haar mensen heel goed kennen. Dat maakt ons werk leuk en effectief.”

BRENDA VAN DINTER / VDT