SAFE

Met dit product timmeren we jouw BV structuur potdicht. Jouw vermogen beschermd en de continuïteit gewaarborgd.

Veel BV-structuren bieden schijnveiligheid. Fiscaal zit het vaak allemaal top in elkaar. Maar als het mis gaat blijken er tal van lekkages en kortsluitingen te zijn. Eenmaal failliet zijn die niet meer te dichten. Met allerlei onvoorziene schade tot gevolg. Daar had je geen rekening mee gehouden.

Jouw vermogen SAFE? Zo doen we dat

Waarom SAFE?
Heb je meerdere BV’s? Is er sprake van interne kasstromen? Is er sprake van interne dienstverlening, zoals verhuur of managementtaken? Zitten er veel liquiditeiten vast in debiteuren of voorraden? Heb je een of meerder externe financieringen? Zijn er fiscale eenheden? Opletten geblazen, want de kans is groot dat je dan onbewust allerlei risico’s loopt die op te lossen zijn.

 

Wil je weten hoe jij er voor staat?
Vaak zijn met relatief eenvoudige maatregelen grote stappen te zetten in het beschermen van jouw vermogen en van de continuïteit van de groep. Speelt dit ook bij jou? Onze partner Legent  ontwikkelde deze RisicoScan waarmee we een hypothetisch faillissementsscenario loslaten op jouw structuur. Zo brengen we alle kansen en risico’s aan het licht.

 

Voor wie is dit product ontwikkeld?
Houd je enigszins rekening met een faillissement ergens in de (nabije of verre) toekomst? – Of ben je een ondernemer die het gewoon professioneel optimaal geregeld wilt hebben? Kies dan voor SAFE.

 

Be SAFE
Als er voor jou winst te behalen valt, zetten we alles op de goede plek. We stellen allerlei ingewikkelde aktes op. Implementeren we alle instrumenten die ons recht te bieden heeft. Zo ben je optimaal ingericht en voorbereid. Dankzij de gebundelde bedrijfskundige, fiscale en bedrijfseconomische power van Legent en de juridische expertise van VDT ben jij klaar om stormen te doorstaan.

  • Opgebouwd vermogen veilig gesteld? Check!
  • Onderneming kan stormen doorstaan en blijven voortbestaan? Check!
  • Altijd in control, zelfs tijdens faillissement? Check!

Dat slaapt een stuk beter.

Ernst de Haan

“Juridische power achter SAFE.”

Mail

Willem van Veggel

“Voor alles een praktische oplossing.”

Mail