VERMEER OVER VDT

“TUSSEN BRABANT EN DE BOZE BUITENWERELD”

“Wij hebben een passie voor transport. Het mag simpel lijken om goederen van A naar B te brengen, maar wij vinden het een prachtvak! We vragen ook standaard aan sollicitanten hoeveel diesel ze die morgen bij het ontbijt gedronken hebben. Diezelfde gedrevenheid zien we terug bij VDT. Tijdens verschillende zaken hebben we ervaren hoe ver ze gaan met het behartigen van onze belangen. Zelfs ’s avonds waren ze te bereiken. Dat hoeft natuurlijk niet, maar het voelt voor ons heel fijn als onze advocaat nét zo in de strijd zit als wijzelf.

VDT helpt ons veel rondom het aangaan van contracten. Als Brabanders zijn wij van nature niet zo bekend met de cultuur van contracten. VDT vormt voor ons de connectie tussen Brabant en de ‘boze buitenwereld’. Zo kunnen wij ondernemen zoals we graag willen, met de wetenschap dat we sterk staan.”

CHR. VERMEER TRANSPORT.NL

VDT OVER VERMEER

“EEN KLANT DIE ER VOL VOOR GAAT”

“Vermeer is een zeer ondernemende klant. Waar hij kansen ziet, pakt hij ze. Of dat nu gaat om het bouwen van een logistiek centrum of het aankopen van nieuwe bedrijfsonderdelen. Vermeer gaat er vol voor en vraagt VDT dan regelmatig om mee te kijken of de details kloppen. Zo kunnen we de risico’s verstandig inschatten en een afweging maken hoe de risico’s zich verhouden tot de economische baten van zijn onderneming.

Op basis van ons advies kan hij snel besluiten of hij de kans pakt of hem laat lopen. Verschillende advocaten binnen het team van VDT hebben een goede klik met operationeel manager Dick en eigenaar Christiaan. Het is toch een beetje ‘Tilburgers onder elkaar’. Dat werkt heel prettig.”

BORIS PEPPING | VDT