Home

Formules

.VDT biedt bepaalde diensten aan tegen vaste prijzen:

Incasso met Impact

Als advocatenkantoor vernemen wij regelmatig dat de drempel om vorderingen uit handen te geven aan een advocaat als betrekkelijk hoog wordt ervaren. Dit niet in de laatste plaats gelet op vrees voor hoge en onvoorspelbare incassokosten.
Lees meer

Arbeid-Optimaal

Als u een nieuwe arbeidsovereenkomst aangaat wilt u zeker weten dat deze conform de geldende wet- en regelgeving is. Veel ondernemers gebruiken model arbeidsovereenkomsten. Op zich prima, maar realiseert u zich daarbij ook dat met het gebruik van verouderde modellen grote risico’s op de loer liggen?
Lees meer

Faillissementsverzekering.nl

VDT vormt een alliantie met de Faillissementsverzekering.nl. De Faillissementsverzekering is geen "echte" verzekering. De Faillissementsverzekering heeft zich ten doel gesteld de ondernemer bewust te maken van de eventuele gevolgen van een faillissement en om zijn onderneming preventief tegen die gevolgen te beschermen. Dat hoort ook bij verantwoord ondernemen.
Lees meer

Europese (gerechtelijke) incassoformule

Vaak wordt gedacht dat het incasseren van een buitenlandse vordering een tijdrovende en kostbare zaak is. Dat hoeft echter helemaal niet het geval te zijn. Wist u dat er sinds 2008 de Europese Betalingsbevelprocedure bestaat?
Lees meer
Top