11 okt 2021

VDT Advocaten heeft plaats voor een advocaat-stagiaire en zoekt toptalent vers uit de schoolbanken. De VDT Outlaw Academy gaat van start. Vijf advocaat-stagiaires staan al aan de startstreep. Ben jij nr 6? Solliciteren kan tot 5 november 2021.

Wie zijn wij?

VDT is een ambitieus en toekomstgericht advocatenkantoor voor ondernemers. Wij zien de markt veranderen. Wij zien de juridische behoefte bij ondernemers veranderen. En wij zijn volop mee aan het veranderen. Met een tof plan en met nog veel toffere mensen zijn we iedere dag bezig om te kijken hoe wij waardevoller kunnen zijn voor onze klanten en voor onszelf. Op de korte en op de lange termijn. Want over 10 jaar ziet de advocatuur er heel anders uit. En wij dus ook.

Wie zoeken wij?

VDT is een organisatie van Teams. In een team zijn de teamspelers van elkaar afhankelijk om tot de beste gezamenlijke prestaties te komen. Bij ons werken geweldige juridische professionals, die als team alleen beter gaan presteren als iedere nieuwe teamspeler minstens zo goed presteert. En het team verrijkt met jonge en frisse ideeën, initiatieven of nieuwe vaardigheden. Maar iedereen is anders. Wij geloven dat jij alleen tot de beste prestaties komt als jij de ruimte krijgt om te ontdekken waar jouw talent ligt.

Wij zoeken dan ook:

Wat bieden wij jou?

Een advocaat-stagiaire plaats voor 3 jaar. In die 3 jaar doorloop je binnen jouw Team en met jouw patroon de praktijkopleiding en je volgt natuurlijk de Beroepsopleiding van de Orde van Advocaten. Maar je krijgt ook een opleidingsplaats in de eerste lichting van onze VDT Outlaw Academy.

Dat alles houdt de belofte aan jou in dat ook wij ons uiterste best zullen doen om het beste in jou naar boven te halen. Als advocaat, maar ook met aandacht voor jouw persoonlijke talenten en eigenschappen. Zo leveren wij jou over 3 jaar af als advocaat van nu, maar ook een advocaat die veel beter is voorbereid op de toekomst.

Meer weten? Check out: www.werkenbijvdt.nl en www.vdt-advocaten.nl en www.outlaw-academy.nl. Daar vind je onder andere verhalen van VDT’ers over hoe het is om hier te werken. Of beter nog: bel gewoon met VDT’er Jeannot Coomans of Mindy Lodewijks, die ook van start gaan met de VDT Outlaw Academy (013-5440400). Vraag een van hen of we het menen of niet.