Home

Ons kantoor

De naam “VDT” komt van “Van Dijk Tilburg”. Van Dijk Tilburg was de naam waaronder Paul van Dijk dit kantoor in 1994 in Tilburg is gestart. Door de aanhoudende groei is er in 2006 gekozen voor een abstractere naam, zonder te vergeten waar we vandaan komen.

Inmiddels zijn we - inclusief ondersteuning - met meer dan 20 man/vrouw, met wie we hard aan de weg timmeren. Niet alleen in omvang, maar ook in kwaliteit. Alle advocaten van VDT dienen zich tot op het hoogste specialisatieniveau (Grotius-niveau) te specialiseren. Dit verlangen wij met het oog op de dienstverlening, maar ook voor onszelf. Uit pure passie voor ons vak.

Met meer dan 10 advocaten, richten wij ons groepsgewijs op de zakelijke rechtsgebieden. Zo staan er voor iedere cliënt zonodig steeds meerdere specialisten paraat. En steeds hebben wij vooral veel persoonlijk contact. Daarmee bereiken wij een bestendige en laagdrempelige relatie met onze cliënten. Vaak als vaste huisadvocaat.

Wij zijn een jong en modern kantoor en wij geloven in de kracht van automatisering. Wij werken volledig web-based en zijn klaar voor het digitale dossier (nu de rechtbanken nog). Door snelle informatie-uitwisseling en gegevensverwerking, zijn wij in staat steeds zorgvuldiger en efficiënter te werken.

U vindt ons in Tilburg op het Industrieterrein Loven. Daarmee kiezen wij uitdrukkelijk niet voor een duur, statig pand aan de binnenstad met vocht- en parkeerproblemen. Wij bevinden ons temidden van onze zakelijke cliënten en zijn zo uitstekend bereikbaar vanuit de richtingen Den Bosch, Breda, Eindhoven en Waalwijk.

Top