De FaillissementsVerzekeringDe FaillissementsVerzekering

Waarom de FaillissementsVerzekering?

Samen met Legent ontwikkelde het Team Bedrijfsstructuur De FaillissementsVerzekering. Waarom? Bekijk het in 75 seconden…:

Jouw accountant, fiscalist en notaris zullen zeggen dat jouw bedrijfsstructuur goed geregeld is. Is dat ook zo? Waarom betreft 1 op de 4 faillissementen dan een financiële holding? Daar waren ze toch niet voor opgericht? Onze curatoren hebben het antwoord én de oplossing.

Wij geloven dat een ondernemer alles in het werk zal stellen om zijn bedrijf voort te zetten. Door de emotionele betrokkenheid met het vak, medewerkers en klanten zal de ondernemer zichzelf achterstellen als het minder gaat. Wachtend op die betere tijd, die ene order, of die ene betaling… Wie beschermt de ondernemer tegen het lot dat hij tegemoet gaat? Wie behoedt de ondernemer voor een financieel fiasco?

 

Wat is de FaillissementsVerzekering?

De FaillissementsVerzekering is een bijzonder stukje dienstverlening, die jouw BV-structuur intern van een laag beton voorziet. Zo kun je tegen een stootje. Zelfs wanneer zich ooit een curator mocht melden. Voor eens en voor altijd echt goed geregeld. Dat hoort ook bij verantwoord ondernemen, net zoals een brandverzekering.

 

Hoe werkt het? RisicoScan!

Meten is weten. Alles begint met onze Risicoscan. Daarmee leer je je eigen bedrijf op een hele andere manier kennen. En je weet dan waar je staat als het ooit mis mocht gaan. Om de kosten hoef je het niet te laten; de scan kost maar € 850,00 ex btw (heb je meer dan 4 BV’s dan rekenen we + € 150,00 extra per BV).

Op basis van de scan komen wij met een uitgebreid rapport dat inzicht geeft in de risico’s in geval van faillissement. En hoe je je hiertegen kunt beschermen. Na de RisicoScan weet je dus precies welke stappen er gezet moeten worden naar een optimale structuur. Een maatwerk pakket tegen een vaste prijs.

Klanten waarderen deze vorm van dienstverlening gemiddeld met een 9.

Hier wil ik meer van weten!