Proces-OptimaalProces-Optimaal

Contracten worden steeds dikker, marges steeds dunner. Problemen met opdrachten worden niet altijd meer opgelost met een goede kop koffie. Je moet juridisch echt een tandje bij gaan zetten. Maar opdrachten komen in vele vormen en maten. Je hebt wel een paar modelcontracten maar die worden niet echt gebruikt. En jij en jouw mensen zijn hier niet voor opgeleid.

Herkenbaar? Samen met Legent werkt het team Bedrijfsprocessen hard aan de oplossing Proces-Optimaal.

Het doel van Proces-Optimaal is het in kaart brengen van de belangrijkste struikelblokken binnen jouw primaire processen. Van ontwerp tot montage tot incasso en alles wat er tussen zit. En te bezien op welke manieren je die kunt verhelpen. Soms lukt dat met juridisch betere modellen of algemene voorwaarden, soms met opleiding, simpele tips, betere interne afspraken, automatisering. Of snel toegang tot eerstelijns advies als er iets niet loopt zoals het moet.

 
Hou me op de hoogte!

Wij zijn er van overtuigd dat de beste oplossingen gevonden gaan worden door de juridische creativiteit van VDT te combineren met de bedrijfskundige expertise van Legent. En natuurlijk met jou en jouw eigen mensen.

Momenteel lopen er 4 pilot projecten. De verwachting is dat de eerste opleveringen eind 2017 gaan plaatsvinden. Even geduld nog dus.

Als je op de hoogte wilt blijven over de ontwikkeling van deze oplossing: mail Boris Pepping.