Bas van
der Werf

Ondernemer HalloLex

“Zeg maar LEX”

Wie is Bas?

Bas is een student-ondernemer die weinig tijd heeft om te studeren. Bij het opstarten van start-ups kwam hij erachter dat juridische zaakjes belangrijk waren, maar dat er geen partij was die hem voor zijn budget kon helpen. Dat bracht Bas op het idee voor (alweer) een start-up. Dit keer deed VDT mee, want iedere ondernemer verdient een juridische springplank richting zakelijk succes. Zo zetten Bas en VDT in 2019 een online platform op waar startende ondernemers en ZZP’ers juridische documenten tegen een betaalbare prijs kunnen aanschaffen, met advies. HalloLex dus. 

Wat doet hij nog meer met VDT?

Bas is dan eigenlijk maar een halve VDT’er. Beter gezegd, HalloLex B.V. is voor de helft van Bas en dus voor de helft van VDT. 

 

Bas draait ook actief mee met VDT. Hij behoort tot onze innovatieve voorhoede. Hij helpt ons om onze dienstverlening steeds meer van offline ook online aan te bieden. Denk aan ons incassoproduct Incasso Met Impact, daar komen steeds minder mensenhanden aan te pas. Dankzij Bas. 

 

Hij helpt ons ook onze dienstverlening online aan de man te brengen. Met HalloLex doet hij namelijk niets anders. Dat betekent volop input op de inrichting van onze website en onze zichtbaarheid op social media. 

 

En Bas is een netwerker, net als veel VDT’ers. Dat doen we dus samen. Veel leuker en effectiever. 

Wat valt er nog meer te vertellen?

Bas komt niet uit Tilburg. Zelfs niet uit Brabant. Maar op zijn scooter verkent hij de kleinste uithoekjes. Hij trotseert zelfs onverharde modderwegen in de regen. Zijn scooter verandert dan wel van kleur. Net als zijn knalwitte schoenen. Er zijn foto’s van 

VDT Originals | De Bondgenoten