Berl Stokvis

Juridisch medewerker

"Sportieve globetrotter die bij VDT thuis is"

Team Bedrijfsprocessen

Waar is zij het beste in?

In het leven moet je soms uitdelen, maar ook kunnen incasseren. Dat deed Berl in haar eerste jaar bij VDT. Terwijl ze haar master volgde aan Tilburg University, versterkte ze ons team Incasso met Impact al. Na een avontuurlijk oosters intermezzo is onze altijd opgewekte collega terug in een bredere rol. Als juridisch medewerker staat zij haar cliënten en collega’s bij, terwijl ze in het najaar van 2024 aan de Beroepsopleiding Advocaten begint. Berl kan luisteren als een therapeut en haar analyses zijn messcherp.

Hoe weet zij dat allemaal?

Berl studeerde rechten aan Tilburg University, intussen onze hofleverancier. Na het succesvol afronden van haar bachelor, fietste ze daarna ook soepel door haar extended master rechtsgeleerdheid met de profielen arbeidsrecht & contracten- en aansprakelijkheidsrecht heen. Intussen deed ze bij ons ook de nodige ervaring op en dat blijft ze doen. Berl wil elke dag leren en dat komt goed uit, want haar ervaren collega’s delen hun kennis maar wát graag met haar. Zo zijn ze.

Wat valt er nog meer te vertellen?

Sportfanaat Berl komt uit het voor niet-locals bijna onmogelijk uit te spreken Sint-Michielsgestel, onder de rook van Den Dungen en Maaskantje. In Gestel heb je (nog) geen universiteit, daarom streek ze in Tilburg neer. Vinden we niet erg, want zo werd de stap richting VDT een stuk kleiner. Toch verliet ze ons, naar een jaar. Niet omdat de liefde bekoeld was, maar omdat ze meer van de wereld wilde zien. Tijdens een indrukwekkende rondreis door Bali, Thailand en Vietnam combineerde ze keihard feesten en cultuur proeven met nadenken over haar toekomst. In oosterse oorden kwam ze tot het inzicht dat ze eigenlijk dolgraag terug wilde naar VDT. Nou, voor leergierige en talentvolle mensen als Berl staat onze deur altijd open. Wat ons betreft is Berl nu back for good. Of in elk geval voor een hele poos.

0135440400

berl.stokvis@vdt-advocaten.nl

Voeg mij toe aan je contacten

Stuur een bericht