Martijn Hopman

Juridisch ICT medewerker

“Kennis van knoppen en wetten”

Waar is hij het beste in?

Martijn is (zoals velen inmiddels) bij ons gekomen vanuit de HBO-rechten-route. Oftewel, Martijn is een jurist die niet alleen veel wéét, maar ook iets kán. Martijn bleek een talent en voorliefde te hebben voor allerhande software oplossingen, waarvan we niet eens wisten dat we ze nodig hadden. Het is echt wel superhandig als je een jurist hebt die een perfecte dagvaarding kan maken, en die dezelfde dagvaarding meteen kan ombouwen als model voor een contractgenerator. 

 

Zodoende is Martijn onze man die namens VDT mede voor de juridische power zorgt bij HalloLex, het online platform voor juridische documenten. Hij snapt ook nog eens waar Lex (in het echt heet hij Bas) het over heeft. 

Hoe weet hij dat allemaal?

Martijn is ondernemingsrechtelijk afgestudeerd aan de Tilburg University. Dus waar hij zijn juridische kennis vandaan haalt is glashelder. Waar Martijn zijn ICT vaardigheden heeft opgedaan is moeilijker te traceren. Youtube is hoofdverdachte. Vooral bij de afwikkeling van faillissementen komt deze combinatie heel goed van pas.

Wat valt er nog meer te vertellen?

Martijn heeft inmiddels het ‘volwassen’ leven omarmt in hartje Tilburg. Zijn grootste privé uitdagingen? Hoe houdt Martijn de duiven van zijn balkon en hoe zorgt hij op tijd voor een kappersafspraak.

Teamleden