Martijn Hopman

Juridisch ICT medewerker

“Kennis van knoppen en wetten”

Waar is hij het beste in?

Martijn is (zoals velen inmiddels) bij ons gekomen vanuit de HBO-rechten-route. Oftewel, Martijn is een jurist die niet alleen veel wéét, maar ook iets kán. Martijn bleek een talent en voorliefde te hebben voor allerhande software oplossingen, waarvan we niet eens wisten dat we ze nodig hadden. Het is echt wel superhandig als je een jurist hebt die een perfecte dagvaarding kan maken, en die dezelfde dagvaarding meteen kan ombouwen als model voor een contractgenerator. 

 

Zodoende is Martijn onze man die namens VDT mede voor de juridische power zorgt bij HalloLex, het online platform voor juridische documenten. Hij snapt ook nog eens waar Lex (in het echt heet hij Bas) het over heeft. 

Hoe weet hij dat allemaal?

Geen idee eigenlijk. Althans, waar het gaat om zijn ICT vaardigheden. Youtube is hoofdverdachte. Martijn lost van alles op, zelfs als er geen problemen zijn maakt hij het beter. Incasso’s in bulk verwerken? Templates bouwen? Contracten met 1 druk op de knop? Hij weet hoe het moet. En ondertussen studeert Martijn ondernemingsrecht aan Tilburg University. Iemand met kennis van knoppen en wetten, dat blijkt een hele fijne combinatie. 

Wat valt er nog meer te vertellen?

Dat hij als de donder moet afstuderen. Opschieten met die scriptie Martijn! 

Teamleden