Willem van Veggel

Advocaat

“Voor alles een praktische oplossing”

Waar is hij het beste in?

Als advocaat draait Willem volop mee in het Team Bedrijfsstructuur. Hij pakt graag veel en grotere faillissementen beet. Willem assisteert vooral Ernst bij de diverse af te handelen faillissementen. Als een dolle incasseert hij achterstallige betalingen die debiteuren hebben bij de gefailleerde bedrijven of instellingen.

Hoe weet hij dat allemaal?

Eerst rondde Willem zijn studie Technische Bedrijfskunde met succes af. Dat was het toch niet voor Willem, dus hij denderde door met een rechtenstudie aan de Universiteit van Tilburg en de University of Edinburgh. Jarenlang was Willem buitengriffier bij de Rechtbank ‘s-Hertogenbosch, dus hij had alle hoeken van de rechtszaal al gezien voor hij zijn toga aantrok. De ervaringen met een groot advocatenkantoor aan de Amsterdamse Zuidas, leerde Willem dat de persoonlijke aanpak van VDT hem veel beter past.

Wat valt er nog meer te vertellen?

Eerst was Willem jarenlang fietskoerier. Als advocaat bleek hij het fietsen acuut verleerd. Op zijn eerste werkdag arriveerde Willem bij ons in zijn gescheurde nette pak. Meneer had iets te enthousiast gefietst en was over de kop gevlogen. Een merkwaardig maar mooi begin van een fantastische periode.

O ja, hij kan ook een aardig moppie muziek maken. Nou hoeft hij bij VDT echt niet  altijd in het gareel. Maar als oprichter, zanger en gitarist van zijn band Bracchus is het voor Willem toch wel lekker om af en toe even stoom af te kunnen blazen.

Expertises en producten van Willem

Teamleden