Betty
Linskens-Mutsaers

Debiteurenbeheerder

"Onze pitbull met de aaibaarheid van een labrador"

Team VDT

Waar is zij het beste in?

Op debiteurenafdelingen werken soms pitbulls. Mensen die hun klanten in duidelijke en niet altijd even vriendelijke bewoordingen wijzen op hun betalingsverplichtingen. Dat een andere aanpak ook werkt, bewijst Betty. Met warmte en empathie als voornaamste wapens gaat zij het gesprek aan met onze klanten. Maar afspraak is afspraak, anders laat ze alsnog haar tanden zien. Betty is een rustpunt en kan relativeren als de beste. Ze is een beetje de kantoormoeder. Ze omschrijft zichzelf als de kantooroma, maar die naam zouden wij haar nooit geven. Daarvoor is ze te scherp en jong van geest. Én een te gerespecteerd lid van onze club.

Hoe weet zij dat allemaal?

Dat is vooral een mix van levenservaring, oprechte interesse en goed afgestelde antennes. In een vorig leven werkte Betty eerst als telefoniste, waarna ze snel promoveerde tot directiesecretaresse. Toen haar loopbaan aan het eind van haar fifties dreigde te eindigen, sloegen we meteen toe. Sindsdien heeft Betty bij ons haar tweede thuis. En het klikt fantastisch. Je zou bijna je factuur laten verlopen om maar door Betty gebeld te worden. Maar doe dat toch maar niet. Er zijn makkelijkere manieren om met haar in contact te komen. Gewoon even bellen is er slechts één van.

Wat valt er nog meer te vertellen?

Betty heeft de leeftijd bereikt waarop ze niet meer hóéft te werken. Gelukkig wíl ze het nog wel heel graag, want ze is liever tussen de mensen dan achter de geraniums. Ook in haar vrije tijd. Haar definitie van geluk is de lange tafel in haar eetkamer met daaraan haar man, kinderen en kleinkinderen. Kaasplankje erop, misschien een klein borreltje en Betty bloeit helemaal op!

0135440400

betty.linskens@vdt-advocaten.nl

Voeg mij toe aan je contacten

Stuur een bericht