Jeroen Schellekens | Legent

“Bedrijfskundige kracht van Legent.”

VDT werkt nauw samen met partner Legent. De combinatie met de bedrijfskundige en bedrijfs economische kracht van Legent, leidt tot hele krachtige oplossingen, zoals de SAFE.

Waar is hij het beste in?

Jeroen adviseert bedrijven op het snijvlak van bedrijfskundig,- economisch & juridisch gebied om structuren te optimaliseren, corporate recovery en/of rendementsverbeteringen. In 2011 ontwikkelende Jeroen met Boris en Koenraad het concept van SAFE, hetgeen inmiddels is uitgegroeid tot een volwassen propositie met landelijke bekendheid. Daarnaast geeft Jeroen lezingen en opleidingen aan (register)accountants en belastingadviseurs.

Hoe weet hij dat allemaal?

Jeroen studeerde Bouwtechnische Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Tilburg. In 2014 behaalde hij zijn MBA (Master in Business Administration) en in 2017 startte Jeroen zijn postdoctorale opleiding Business Valuation aan de TIAS en werd in 2018 toegelaten tot het NiRV als register Valuator.

Wat valt er nog meer te vertellen?

Jeroen woont met vrouw en twee zonen in Eindhoven. Hij rijdt een elektrische auto, vooruitstrevend en groen (een zwarte) Tesla. Jeroen wordt graag aangesproken als “Excellentie”. Uiteraard geven wij daaraan totaal geen gehoor.

Telefoonnummer

E-mail