Jeroen Schellekens | Legent

“Bedrijfskundige kracht van Legent.”

VDT werkt nauw samen met partner Legent. De combinatie met de bedrijfskundige kracht van Legent, leidt tot hele krachtige oplossingen, zoals de FaillissementsVerzekering.

Waar is hij het beste in?

Jeroen adviseert bedrijven op het snijvlak van bedrijfskundig,- economisch & juridisch gebied om structuren te optimaliseren, corporate recovery en/of rendementsverbeteringen. In 2011 ontwikkelende Jeroen met Boris en Koenraad het concept van De FaillissementsVerzekering, hetgeen inmiddels is uitgegroeid tot een volwassen propositie met landelijke bekendheid. Daarnaast geeft Jeroen lezingen aan (register)accountants en belastingadviseurs.

Hoe weet hij dat allemaal?

Jeroen studeerde Bouwtechnische Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Tilburg. In 2014 behaalde hij zijn MBA (Master in Business Administration) en in 2017 startte Jeroen zijn postdoctorale opleiding Business Valuation aan de TIAS.

Wat valt er nog meer te vertellen?

Jeroen woont met vrouw en twee zonen in Eindhoven. Hij rijdt een elektrische auto, vooruitstrevend en groen (een zwarte), maar niet echt een coole bak. Jeroen wordt graag aangesproken als “Excellentie”. Uiteraard geven wij daaraan totaal geen gehoor.

Telefoonnummer

E-mail