Vacature - Jurist omgevingsrecht

VDT Advocaten zoekt een ervaren jurist omgevingsrecht (meer dan 3 jaar ervaring) voor Team Bedrijfsprocessen

Wie zijn wij?

Wij geloven in moderne juridische dienstverlening, waarin je investeert in de relaties met je klanten. Dat zijn in ons geval bijna altijd MKB-ondernemers. Wij bedrijven uiteraard juridische dienstverlening die ondernemers te hulp schiet als er brand is uitgebroken. Maar wat wij vooral anders doen, is ondernemers helpen juridische problemen voor te blijven. Dat vereist teamgeest en een ondernemende en proactieve houding. Dat is veel slimmer en zinniger. En dus leuker.

Natuurlijk kom je alleen tot topprestaties als je op alle fronten goed in je vel zit. Zeker omdat je bij ons in teamverband komt werken. Je zult jezelf steeds moeten blijven verbeteren. Specialisatie door het volgen van hoogwaardige cursussen is een must. Maar ook persoonlijke coaching wordt aangeboden. En samen sporten! De organisatiestructuur binnen het team van VDT is plat en overzichtelijk, de sfeer is informeel. Laten we het echt Brabants noemen. Er wordt hard gewerkt en minstens zo hard gelachen.

Je draait mee in ons Team Bedrijfsprocessen als specialist omgevingsrecht/bestuursrecht. Qua werk moet je bijvoorbeeld denken aan adviseren en procederen in handhavingszaken, ruimtelijke ordenings- en/of milieuzaken,  projectontwikkeling en vergunningskwesties. Lees hier meer over alle werkzaamheden van dit Team.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.werkenbijvdt.nl en www.vdt-advocaten.nl. Of beter nog: bel gewoon met VDT advocaat-medewerker Wouter van Veldhuizen (013-5440400). Vraag hem of het bovenstaande een reclamepraatje is of dat we het menen. En check out jouw andere toekomstige collega’s.

Wie ben jij?

Je hebt lef, je bent enthousiast, ondernemend en hebt de ambitie om onze filosofie te gaan uitdragen. Wellicht heb je al enige jaren voor de overheid gewerkt en heb je nu zin om eens aan de andere kant van de tafel te zitten? Je vindt het interessant om in de rol van de ondernemer te kruipen. Als ondernemers in de advocatuur gaan wij voor langdurige relaties met onze klanten en medewerkers. Je bent dus communicatief sterk en kunt goed samenwerken met zowel onze klanten als je collega’s. Je bent zowel een uitstekend jurist als adviseur met een sterk analytisch vermogen.

Enthousiast voor deze vacature? Solliciteer hieronder.