Bekijk onze pijlers

Waarom VDT

De zakelijke markt juridiseert in snel tempo. Voor jou als ondernemer wordt het steeds lastiger om alle valkuilen te ontwijken. Je kunt je geen onaangename verrassingen veroorloven. Maar je wilt ook niet steeds met regels en dossiers bezig zijn. En als Brabantse ondernemer zit je ook niet te wachten op dikke contracten. Of op dikke advocatennota’s. Hoe houd je je onderneming juridisch up-to-date? Hoe zorg je er voor dat je juridische problemen steeds voor blijft? Of dat ze snel in de kiem worden gesmoord?

Bij VDT zien we dat de traditionele advocatuur het tempo niet meer kan bijbenen. Wat heb je aan een advocaat die steeds achter de feiten aan loopt? Wij pakken het anders aan. VDT staat voor moderne advocatuur, die zich inzet om jou als ondernemer juist voor onheil te behoeden. Die er alles aan doet om het vooraf zo te regelen dat problemen worden opgelost voordat ze escaleren. Dat is toch veel slimmer?

Wij slijpen graag de juridische messen. Maar wij werken inmiddels ook met Teams aan preventieve Oplossingen voor jouw uitdagingen van iedere dag. Dat onderneemt een stuk relaxter. Echt. Vraag maar aan onze Klanten.

Bedrijfsstructuur

Pijler 1: jouw Bedrijfsstructuur. Het juridische vertrekpunt van al jouw groei en kansen, maar ook jouw stormvloedkering in zwaar weer. Laten we deze pijler juridisch gewoon op orde houden. Dat onderneemt een stuk relaxter. Echt.

Bedrijfsprocessen

Pijler 2: jouw Bedrijfsprocessen. Marges worden dunner, contracten worden dikker. Of je nu een fysiek product levert of een dienst; in je processen verdien je ze of verlies je ze. Laten we deze pijler juridisch gewoon op orde houden. Dat onderneemt een stuk relaxter. Echt.

Mens & Arbeid

Pijler 3: jouw Mensen. Zij zijn de stuwende kracht achter jouw onderneming. Wil je dat zo houden, moet je alles juridisch strak en eerlijk geregeld hebben. En als er zich iets voordoet, moet je snel de juiste afweging maken. Laten we deze pijler juridisch gewoon op orde houden. Dat onderneemt een stuk relaxter. Echt.