Gepubliceerd op 01 jun 2023

Emma Solutions breidt verder uit met de overname van Wylance ICT

Emma Solutions uit Den Bosch breidt verder uit en neemt samen met investeringsmaatschappij Riverdam Wylance ICT uit Tilburg over. Na de overname gaat Emma Solutions de twee bedrijven samenvoegen. Het verenigen van de Brabantse bedrijven gaat helpen om de regionale marktpositie verder te verstevigen en groei van het bedrijf in Noord-Brabant verder te versnellen zodat het klanten nog beter kan ondersteunen bij de toenemende vraag naar online werkplekbeheer en IT-security. De beide bedrijven gaan na de samenvoeging verder onder de naam Emma Solutions.

Over Emma Solutions

Emma Solutions is opgericht in 1999 en adviseert, implementeert en beheert de IT-omgeving van kleine en middelgrote MKB-bedrijven zodat zij zorgeloos kunnen ondernemen. Emma Solutions is gevestigd in Den Bosch en is met name actief in Noord-Brabant.

Over Wylance ICT

Wylance ICT is in 2002 opgericht en gestart met het aanbieden van ICT-oplossingen. Wylance ICT verzorgt het IT-netwerk en werkplekbeheer van een groot aantal klanten in het midden- en kleinbedrijf in Noord-Brabant. Het bedrijf is gevestigd in Tilburg.

VDT Onderneemt met je mee

In dit geval met de verkopende aandeelhouders van Wylance ICT. Koenraad de Klerk overnamespecialist van ons Team Bedrijfsstructuur, heeft hen bij het overnametraject op juridisch gebied begeleid. Ook bedankt Bas de Laat en de mensen van Riverdam en Emma Solutions voor de prettige samenwerking.

Koenraad de Klerk