Monja
van den Berg

Advocaat

"Diplomatieke glimlach en vlijmscherpe tanden."

Team Mens & Arbeid

Waar is zij het beste in?

Monja is één van onze doorgewinterde arbeidsrechtspecialisten. Met meer dan 25 jaar advocatuur in de benen is zij van alle arbeidsmarkten thuis. Monja procedeert vaak en veel. Maar zij is ook professioneel mediator, waarbij zij zich met name toelegt op de zakelijke conflictbemiddeling. Kortom, in haar aanpak kan ze kiezen uit een diplomatieke glimlach wanneer de zoete broodjes tot het gewenste resultaat leiden. Maar ze heeft ook een stel vlijmscherpe tanden, die ze probleemloos laat zien als dat nodig is. 

Monja maakte het eerste prille begin mee van VDT. Ze sjouwde haar toga en dossiers steeds weer mee en heeft inmiddels vele jonge VDT talenten geschoold en opgeleid tot volwaardig advocaatMonja is van 2016 tot 2020 ook lid van de Raad van de Orde Zeeland-West-Brabant geweest. 

Inmiddels heeft zij een groeiend arbeidsrechtelijk team om zich heen verzameld. Monja houdt zich het liefst bezig met reorganisaties en taaie conflictsituaties, waarbij ze meestal voor de grotere werkgevers uit de regio optreedt. 

Hoe weet zij dat allemaal?

Monja studeerde Nederlands recht aan de Katholieke Universiteit van Nijmegen en Bologna. Ze spreekt dus heel aardig Italiaans. Sinds 1994 is zij advocaat. Via de Grotius Academie heeft zij zich gespecialiseerd in Arbeidsrecht. Zij is lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). 

Wat valt er nog meer te vertellen?

Monja woont in het kloppende hart van Tilburg. Met haar kun je beter geen ruzie krijgen want ze bekwaamt zich, met succes, in de aloude vechtsport karate. Onder haar charmante kledij heeft zij scheenbenen van plaatstaal. Daarnaast is zij een enthousiaste hardloopster. 

0135440400

monja.berg@vdt-advocaten.nl

Voeg mij toe aan je contacten

Stuur een bericht