Amy
van Wanrooij

Advocaat

"Vastgoedrechtexpert voor wie geen muur te hoog is"

Team Bedrijfsprocessen

Waar is zij het beste in?

Amy groeide op in Eindhoven, studeerde in Tilburg en daar is ze sindsdien altijd wel blijven hangen. Gelukkig maar, want anders zou ze waarschijnlijk niet bij ons werken. Amy kent zonder Google Maps alle wegen binnen het vastgoedrecht. Alles op het gebied van huur, koop, projectontwikkeling, vergunningen, van contracteren tot aan procederen en nog veel, véél meer: het is allemaal een kolfje naar Amy’s hand.

Hoe weet zij dat allemaal?

Na de bachelor Ondernemingsrecht voltooide Amy de master Rechtsgeleerdheid, beide aan Tilburg University. Dat ze een gezonde fascinatie voor alles op het gebied van vastgoed heeft, ontdekte ze na haar studie. Geleidelijk aan ontwikkelde ze zich tot een veelzijdige advocaat die geen uitdaging uit de weg gaat en niet terugdeinst voor de meest complexe cases. Haar collega’s bij VDT, waar ze sinds het voorjaar van 2023 werkt, hadden dat al snel in de gaten. Vanaf dag één wordt ze hier, als lid van Team Bedrijfsprocessen, dan ook op handen gedragen. Nog net niet letterlijk, maar wat niet is kan nog komen.

Wat valt er nog meer te vertellen?

We kunnen hier wel schrijven dat Amy marathons voltooit, vaak dancefestivals meepikt of iedere thuiswedstrijd van Willem II op de tribune zit, maar dat is niet de werkelijkheid. Amy heeft dat allemaal niet nodig om gelukkig te zijn in het leven. Met zo nu en dan een mooie reis, lange wandelingen in de natuur, een fijn en gezellig thuis, een rijk sociaal leven én een baan met meer dan voldoende uitdaging en kansen is ze helemaal tevreden. En wij zijn méér dan tevreden met Amy. We hopen dan ook op een lange, gelukkige samenwerking. Maar dat komt vastgoed.

0135440400

amy.wanrooij@vdt-advocaten.nl

Voeg mij toe aan je contacten

Stuur een bericht