Dennis
van Leeuwen

Advocaat

'Praktische en ijzersterke problementackelaar'

Team Bedrijfsstructuur

Waar is hij het beste in?

Juridisch jargon kan voor een niet-jurist behoorlijk abstract zijn. Totdat je Dennis tegenover – of naast – je hebt zitten. Die weet zelfs de meest complexe materie te vertalen naar klare taal en concrete, mogelijke scenario’s. Hij krijgt er bergen energie van als hij zijn klanten kan helpen met praktische oplossingen. Om uitdagende vraagstukken aan te pakken en problemen te voorkomen. En ze anders te tackelen als een rugbyer. Dennis neemt nooit genoegen met een zesje, of je moet die zes omdraaien. Een stap extra zetten voor een ander is voor hem logisch. Met andere woorden: Dennis is een goeie!

Hoe weet hij dat allemaal?

Dennis verliet Tilburg University met zijn masterdiploma Ondernemingsrecht onder de arm. Maar voor de uitreiking van de bul kwam hij hier al over de vloer, als legal intern. Een soort vakantiewerk in de eindfase van zijn studie. Maar wel met een duidelijk doel in het achterhoofd: op 31 augustus 2021 moest zijn studie afgerond zijn. Dat lukte precies en een dag later werkte Dennis bij ons. Intussen is hij uitgegroeid tot een breed inzetbare en onvermoeibare advocaat met hart voor zijn werk.

Wat valt er nog meer te vertellen?

We hebben aardig wat sportieve collega’s in dienst. Voetballers, hardlopers, padellers, tennissers, hockeyers … En met Dennis ook een rugbyer. Hij speelt bij Rugby Club Tilburg. Fysiek loodzwaar, maar toch heeft hij meestal genoeg energie over voor nog een derde helft met zijn teammaten en tegenstanders. Even informeel scrummen na geleverde arbeid. Daar houden we bij VDT ook van, dus dat komt mooi uit.

Komt in actie bij

Producten

Team Bedrijfsprocessen

0135440400

dennis.leeuwen@vdt-advocaten.nl

Voeg mij toe aan je contacten

Stuur een bericht