Eline
van den Dungen

Advocaat

“Onbetwiste specialiste aansprakelijkheid.”

Team Bedrijfssprocessen

Waar is zij het beste in?

Eline is samen met Lisanne binnen de teams een absolute specialiste wanneer het gaat om aansprakelijkheid. Als er iets misgaat en iemand anders zou ervoor moeten opdraaien moet je Eline hebben. Of het nou gaat om bestuurdersaansprakelijkheid, contractuele aansprakelijkheden of verzekeringskwesties.

Daarnaast is zij veel bezig met het oplossen van handelsgeschillen. Ook complexere commerciële contracten, zoals distributieovereenkomsten en agentuurovereenkomsten stelt zij graag op, of ze onderhandelt daar graag over. Ze is ook thuis in internationale contracten.

Eline is onvermoeibaar en goedlachs. Maar achter die lach schuilt een technisch-juridische pitbull, die zich heel graag vastbijt in complexe bodemprocedures en procedures in kort geding. Eline heeft echt hart voor het vak en gaat voor haar klanten door het vuur. Because GABOS ;-).

Hoe weet zij dat allemaal?

Eline is advocaat sinds 2007. Begonnen en gebleven bij VDT. Zij studeerde zowel straf- als civielrecht aan de Universiteit van Tilburg. Met de aanhoudende komst van steeds groter wordende klanten, heeft Eline het advocatuurlijk niveau ook naar een hoger plan getild. Ook leidt zij graag nieuwe advocaten op. Via de Grotius Academie heeft Eline zich gespecialiseerd op het gebied van Onderneming & Aansprakelijkheid.

Wat valt er nog meer te vertellen?

Naast haar drukke gezinsleven, duikt Eline ook nog vol in de organisatie van het carnaval in Oeteldonk (zoek gerust op waar dat is). Ook is zij lid van meerdere netwerkclubs en voorzitter van de RKC Waalwijk Businessclub. Ja echt, Eline is onvermoeibaar.

0135440400

eline.dungen@vdt-advocaten.nl

Voeg mij toe aan je contacten

Stuur een bericht