Lieve van
Dooijeweerd

Juridisch medewerker

"Aanpakker die niet loslaat"

Team Mens & Arbeid

Waar is zij het beste in?

Lieve is een ondernemend type. We denken dat de master ondernemingsrecht, waarmee ze bezig is, dan ook uitstekend bij haar past. Lieve ziet werk en weet precies waar ze het hardst nodig is. Binnen team Mens & Arbeid is ze nu al een onmisbare kracht. Beren op de weg? Lieve dirigeert ze allemaal naar de kant. Ze pakt uitdagingen aan en zal, met de volhardende eigenschappen van een terriër, niet rusten voordat de klus geklaard is. Figuurlijk natuurlijk; ook wij staan niet boven de Arbeidstijdenwet. Verder is Lieve een volbloed-teamspeler. En bovenal een hele gezellige en kundige collega.

Hoe weet zij dat allemaal?

Lieve startte na de bijzondere zomer van 2020 met de bachelor Ondernemingsrecht aan – je raadt het nooit – onze hofleverancier Tilburg University. Dat smaakte naar meer en nu volgt ze de master. We twijfelen niet bepaald aan de afloop van dit studieavontuur. Omdat de ambitie en het talent zó overduidelijk aanwezig zijn, startte ze eind 2022 als juridisch medewerker bij ons. Zo vullen theorie en praktijk elkaar perfect aan.

Wat valt er nog meer te vertellen?

Lieve is ons zonnetje in huis. En ze haalt haar inspiratie uit de andere zon. Haar favoriete vakantiebestemming? Maakt niet uit, als de zon er maar flink schijnt. Maar Lieve haalt ook energie uit quality time met haar vriendinnen. Van etentjes en spannende hockeyduels. Die mogen van haar wel drie helften duren. Niet te stoppen!

0135440400

lieve.dooijeweerd@vdt-advocaten.nl

Voeg mij toe aan je contacten

Stuur een bericht