Joyce
van Dongen

Arbeidsrechtspecialist

“Het opperhoofd van de brandpreventie”

Team Mens & Arbeid

Waar is zij het beste in?

Als onze productmanager waakt Joyce vooral over de juridische gezondheid van onze klanten. Waar advocaten de brandweer zijn, is Joyce het opperhoofd van de brandpreventie. Joyce heeft niet alleen specialistische juridische kennis, maar zij heeft vooral de skills om al onze kennis en ervaring op allerlei vernieuwende manieren in te zetten.  

Joyce is onvermoeibaar, super nauwgezet en hartstikke klantgericht. Onverstoorbaar zorgt zij ervoor dat alle klanten van Arbeid-Optimaal optimaal bediend worden. En dat de implementatie van Privacy Proof (ons AVG product) steeds prachtig op tijd is afgerond. 

Hoe weet zij dat allemaal?

Nadat Joyce haar scriptie over het privacy recht heeft afgerond met een 9.9 (hoe dan!?) is zij afgestudeerd aan de Juridische Hogeschool, ook met een arbeidsrechtelijke focus. Ze heeft een tijd gewerkt als buitengriffier aan de Rechtbank Zeeland – West-Brabant. Vanaf juni 2019 heeft zij zich bij ons gespecialiseerd in het arbeidsrecht en privacy recht. 

Wat valt er nog meer te vertellen?

Door haar geringe lengte willen haar voetbalvriendinnen liever dat ze op het veld staat, in plaats van in de goal. Bij ons staat ze altijd in de basisopstelling, zeker als op vrijdagmiddag de derde helft van start gaat

Komt in actie bij

Producten

Team Bedrijfsprocessen

0135440400

joyce.dongen@vdt-advocaten.nl

Voeg mij toe aan je contacten

Stuur een bericht