Tom
van Balen

Advocaat

“Complexere contracten, inclusief een stevig potje onderhandelen”

Team Bedrijfsstructuur

100+overnames

Waar is hij het beste in?

Tom richt zich met name op het adviseren en procederen op het uitgebreide gebied van het ondernemingsrecht. Hij begeleidt participaties en aandeelhouders. Tom tuigt vakkundig complexere contracten op, inclusief een stevig potje onderhandelen. Daarbij weet Tom heel geduldig en diplomatiek alle betrokken partijen te verenigen. maar het allerliefste begeleidt hij overnames. Tom zit in het overname team dat in 2023 de mijlpaal van 100 overname begeleidingen bereikte.

Hoe weet hij dat allemaal?

Tom heeft zijn Master en Bachelor Ondernemingsrecht behaald aan de Universiteit van Tilburg in 2016. Goed gekozen, want Tom doet sindsdien niets anders dan ondernemingsrecht. Eerst bij een groot advocatenbureau in Rotterdam. Inmiddels bij ons. Zijn persoonlijke stijl sluit prachtig aan bij die van leermeester Koen, dus Tom leerde als een tierelier. Tel daar inmiddels de ervaring van meer dan 7000 vlieguren in de advocatuur bij op. Zo weet Tom best wel veel. Meer over Tom bij VDT? Lees hier zijn verhaal.

Wat valt er nog meer te vertellen?

Na zijn studie reisde hij 3 maanden door Zuid-Oost Azië om tot de conclusie te komen dat Brabant “the place to be” is. Samen met zijn vriendin woont Tom in Breda. Hij heeft een sportief leven en houdt van hardlopen, snowboarden en voetballen. Van het voetballen kwam alleen weinig terecht aangezien hij vooral kwam voor de derde helft. En oh ja, hij houdt erg van drop. Zoute drop om precies te zijn.

0135440400

tom.balen@vdt-advocaten.nl

Voeg mij toe aan je contacten

Stuur een bericht