Stefan
de Beer

Advocaat

"Incasseur"

Team Bedrijfssprocessen

Waar is hij het beste in?

Stefan is het allerbeste in incasseren. Hij doet niets liever en hij doet eigenlijk ook niet anders. Hoogstens betrap je hem op het adviseren van klanten als het gaat om het verbeteren van hun debiteurenbeheer. Want hoe je dat het beste aanpakt, dat weet Stefan als de beste. Vooral voor grotere bedrijven doet hij graag het systematische debiteurenbeheer.

Door zijn komst in 2019 heeft ons product Incasso Met Impact een flinke boost gekregen. De aanpak is sterk verbeterd. Dat is te merken aan zowel het soepele werkproces als de resultaten voor onze klanten. Dat was ook precies de bedoeling. Stefan maakt deel uit van het team Bedrijfsprocessen, want het bevorderen van groei en omzet van ondernemers is nou eenmaal hun missie.

Hoe weet hij dat allemaal?

Stefan studeerde aan de Universiteit van Tilburg en is advocaat vanaf 2003. Hij had al ruim 15 jaar ervaring in de advocatuur, voordat hij naar ons overstapte. Wat voor soort zaken deed hij al die jaren? Incasso’s natuurlijk, wat anders. Ook is Stefan lid van de Vereniging van incasso- en procesadvocaten (VIA).

Wat valt er nog meer te vertellen?

Stefan is nu bezig het incassoproduct uit te breiden met een adviesmodule. Want de eigenlijke bedoeling is natuurlijk om de zaken voor onze klanten zo te regelen dat incassoproblemen voorkomen worden. Verder is hij graag aanwezig bij wedstrijden van Willem II. Vanaf de tribune probeert hij dan uit alle macht te voorkomen dat er doelpunten geïncasseerd worden. Want nogmaals: Stefan houdt zich het allerliefste bezig met incasso. .

Komt in actie bij

Producten

Team Bedrijfsprocessen

0135440400

stefan.beer@vdt-advocaten.nl

Voeg mij toe aan je contacten

Stuur een bericht