Sanne
Dingemans

Advocaat

“Perfectionistische teamspeler met liefde voor een goed gesprek"

Team Bedrijfsstructuur

Waar is zij het beste in?

Dat Sanne heel wat in haar mars heeft, ontdekten we al snel nadat we haar e-mailbijlage ‘cv.pdf’ openden. Niet één, niet twee maar liefst drie keer cum laude zagen we staan. En toen we haar daarna voor het eerst spraken, was onze jury unaniem: háár willen we hebben. We hebben van die keuze geen seconde spijt gehad. Sanne voorziet ons Team Bedrijfsstructuur van nieuw elan. Met haar empathisch vermogen, gecombineerd met oog voor detail, weet zij precies de juiste informatie boven tafel te krijgen. Om vervolgens snel grip te hebben op zelfs het meest complexe dossier.  

Hoe weet zij dat allemaal?

Sanne maakte haar eerste juridische meters aan de juridische hogeschool in Tilburg. Daar studeerde ze cum laude af. Het studeren in haar hometown beviel haar, dus ze plakte er nog een avontuur aan de nabijgelegen universiteit aan vast. Kennelijk beviel ook het cum laude slagen haar, want dat kunstje herhaalde ze bij haar pre-master én master. Over die prestatie zijn wij natuurlijk ook vol lof. 

Wat valt er nog meer te vertellen?

Sanne zal nooit het hoogste woord voeren in ons werkcafé. Hoeft ook niet, want er zijn genoeg VDT’ers die dat al doen. Liever is ze wat meer op de achtergrond of voert ze een goed één-op-ééngesprek. Vergis je evenwel niet: Sanne is een teamspeler van het zuiverste soort. Samen iets bereiken en écht het verschil maken? Haar hart gaat er sneller van kloppen. Dat geldt ook voor een terrasje in haar Tilburg, of muziek. In haar vrije uren pikt ze maar wát graag een concert mee. Ed Sheeran en BLØF staan hoog op haar favorietenlijstje. Nou, Sanne: we zijn blij dat je hier bent, blij dat je hier bent.  

Komt in actie bij

Team Bedrijfsprocessen

0135440400

sanne.dingemans@vdt-advocaten.nl

Voeg mij toe aan je contacten

Stuur een bericht