Lisanne
Jansen

Advocaat

"Ambitieuze topper met oog voor details en haar omgeving"

Team Bedrijfsprocessen

Waar is zij het beste in?

Als het op aansprakelijkheidsrecht en contractenrecht aankomt, is het moeilijk om een betere advocaat te vinden dan Lisanne. Alles op het gebied van bijvoorbeeld contracten, de AVG en privacyzaken is een kolf naar haar hand. Binnen no-time weet Lisanne perfect waar het om draait. Ze kan analyseren als een onderzoeker en de kern van de casus heeft ze zo gevonden. Dat klinkt allemaal misschien wat zakelijk en we willen haar menselijke, samenwerkende eigenschappen ook zeker niet tekortdoen. Want als iemand graag met mensen in gesprek gaat en zo álle relevante details boven water krijgt, is Lisanne het wel. Met haar werken is een feestje.

Hoe weet zij dat allemaal?

Lisanne verdiende haar papieren aan Tilburg University. Daarna startte ze bij een advocatenkantoor van vergelijkbare omvang, hoewel we ons niet graag met andere kantoren vergelijken. Eind 2022 was ze toe aan een nieuwe uitdaging en die hadden we wel eentje voor haar. Of dat een beetje goed uitpakt? En of; Lisanne heeft haar draai helemaal gevonden.

Wat valt er nog meer te vertellen?

Lisanne heeft niet alleen hart voor haar werk, maar ook oog voor haar omgeving. Als lid van JCI Oosterhout zet zij zich in voor maatschappelijke initiatieven, vaak met een liefdadigheidsfactor. Ze ziet het als netwerken, maar dan op een leuke manier. Geen pitches op bijeenkomsten met naambadges, maar leuk en nuttig bezig zijn. Verder kunnen we nog melden dat Lisanne alle afleveringen van Friends en Modern Family van A tot Z kent. En dat ze piano speelt en de F1 op de voet volgt. Over voeten gesproken: onze modefreak stapt volgens ons elke dag op een ander paar schoenen het kantoor binnen. Geen wonder dat het met Lisanne aan boord zo lekker loopt.

0135440400

lisanne.jansen@vdt-advocaten.nl

Voeg mij toe aan je contacten

Stuur een bericht