Wouter
van Veldhuizen

Advocaat

"Altijd oog op de bal"

Team Bedrijfsprocessen

Waar is hij het beste in?

Wouter zet het liefst zijn tanden in commerciële handelsgeschillen. Hij is goedgebekt en heeft een vlotte pen. Wouter houdt van een strategische aanpak, maar wel in hoog tempo. Omdat hij de achterliggende belangen van alle partijen goed doorziet, vindt hij makkelijk zijn weg binnen conflictsituaties. Wouter zal altijd zijn oog op de bal houden. Zo krijgt hij meestal de gewenste deal erdoor.

Als het op het scherpst van de snede wordt gespeeld, dan is Wouter eveneens in zijn element. Zijn combi van strategie en vlotte pen is ook in procedures effectief. Hij procedeert dus vaak en veel en met succes. Zijn doortastende aanpak laat hij ook graag los op incasso’s, beslagen en het executeren van vonnissen. Because GABOS ;-).

Zijn ervaring met commerciële geschillen zet Wouter ook graag in om ondernemers te adviseren bij het opstellen van hun commerciële contractdocumentatie, ongeacht de complexiteit van de beoogde transactie of samenwerking.

Hoe weet hij dat allemaal?

De studie Nederlands Recht volgde Wouter aan de Universiteit van Tilburg. Hij is sinds 2015 bij ons in dienst, recht uit de studiebanken. Echt eigen kweek zullen we maar zeggen. En daar zijn we trots op. Want Wouter heeft zich stormachtig ontwikkeld. Als advocaat, maar ook als teamplayer en als ambassadeur van onze moderne advocatuur. Ook heeft Wouter inmiddels de Grotius specialisatieopleiding Nationaal en Internationaal Contracteren afgerond. Lees hier zijn verhaal.

Wat valt er nog meer te vertellen?

Vroeger, toen Wouter nog een Ducati Multistrada 1000ds had (hij beweert dat dat een motor is) was hij ieder weekend op de weg te vinden, tegenwoordig heeft hij die ingeruild voor de kinderwagen. Maar met Wouter weet je het eigenlijk nooit. Want als Wouter die brede grijns opzet, en dat doet hij heel vaak, dan kom je korreltjes zout tekort. Anders gezegd: onze VDT whatsapp groep zou niet hetzelfde zijn zonder Wouter.

0135440400

wouter.veldhuizen@vdt-advocaten.nl

Voeg mij toe aan je contacten

Stuur een bericht