Bedrijven in nood
& herstructurering

Wij zijn steengoed in het begeleiden van ondernemers in zwaar weer. Wie kan dat beter dan onze advocaten, die zelf als curatoren optreden.

Alle hens aan dek

Heb je een levensvatbare onderneming, maar heb je een stuwmeer aan schulden opgebouwd? Of spelen er langlopende verplichtingen die als een molensteen om je nek hangen? Soms ontkom je niet aan een drastische ingreep om een faillissement te voorkomen. Nadat alle financiële en economische manieren zijn uitgeput, zijn er nog juridische kansen.

Op voorwaarde dat je er op tijd bij bent

Er zijn dus meerdere noodoplossingen voor een onderneming in zwaar weer. Ook dan slepen we je er doorheen. Wil je echt optimaal profiteren van de kansen die het recht biedt in gevallen van nood? Dan is het bovenal cruciaal op tijd te beginnen met de voorbereidingen.

Sterker nog. Het beste is daarmee te beginnen als er geen vuiltje aan de lucht is. Dat is hét moment om jouw onderneming alvast uit te rusten met alle kansen en tools, voor het geval het ooit nodig mocht zijn. Dan kunnen we pas echt mooie dingen voor je doen in tijden van nood. Je wilt je gordel nu eenmaal al om hebben voordat je een botsing maakt.