Mindy
Lodewijks

Advocaat

“Wederpartijen zullen weten wie ze voor zich hebben.“

Team Mens & Arbeid | Bedrijfsprocessen

Waar is zij het beste in?

Daar is ze zelf heel helder in. Het arbeidsrecht is voor Mindy de kers op de taart. Als arbeidsrechtjurist voerde Mindy in haar eerdere jobs ook al een flink aantal vlijmscherpe procedures. Dat hebben wij zelf ervaren. Want soms procedeerde Mindy tégen “ons”. Vandaar dat we al snel wisten dat we met Mindy een steengoede advocaat in huis haalden.

En Mindy is enthousiast. Vooral aan de telefoon. Helemaal als je haar de ruimte geeft om te vertellen over onze bestseller Het Personeelshandboek en hoe perfect dat superhippe Visuele Arbeidscontract daarbij past. Want Mindy houdt ervan als alle zaakjes perfect in orde zijn. Bij haarzelf, maar net zozeer bij onze klanten. Als je het niet gelooft, dan bel haar zelf maar 😉

En, jawel, Mindy heeft ook een bijzondere voorliefde voor het vastgoedrecht, waar ze samen met Amy graag haar tanden in zet. Vandaar dat ze bij VDT in twee teams speelt.

Hoe weet zij dat allemaal?

Mindy heeft rechten gestudeerd aan de Tilburg University. Meteen na haar studie ging zij aan de slag bij een van de grootste rechtsbijstandsverzekeraars van Nederland. Van daaruit stapte zij over naar de juridische adviespraktijk voor het MKB. Daar adviseerde en procedeerde Mindy er al enkele jaren op los, voordat ze bij ons haar toga omknoopte. Nu al weer een hele tijd bij ons. Lees hier haar verhaal.

Wat valt er nog meer te vertellen?

Mindy schrijft ook volop blogs over het arbeidsrecht, waarbij je nergens de woorden “doch”, “echter” of “juncto” zult tegenkomen. Wat je ook nergens zult tegenkomen is de naam van Mindy’s paard. Sommige paardennamen zijn nu eenmaal net iets te lief, voor alle paardenkrachten die erachter zitten (of voor de amazone die erop zit).

0135440400

mindy.lodewijks@vdt-advocaten.nl

Voeg mij toe aan je contacten

Stuur een bericht