Vastgoed & Huurrecht

Koop en verkoop. Huur en verhuur. Bouw en verbouwing. Vergunningen en planschade. Dagelijkse kost voor onze vastgoedspecialisten.

Vastgoed, of het nou gaat om koop, huur of bouw. De belangen zijn groot

Huur, koop, verkoop, nieuwbouw, verbouw. Met vastgoedtransacties wil je gewoon geen fouten maken. Het gaat al snel om veel geld. De risico’s zijn aanzienlijk. Een vastgoedtraject volgt meerdere stappen, met meerdere struikelblokken.

Al met al behoorlijk complex

Een pand is een complexe zaak, die qua bouw, inrichting en constructie natuurlijk moet voldoen aan wat jij ermee wilt doen. Ook juridisch moet het pand aan de verwachtingen voldoen. Gaat het mis met grondvervuiling, verborgen gebreken, uit de hand gelopen bouwkosten, erfdienstbaarheden, non-conformiteit, vergunningen of bestemmingsplannen dan kunnen jouw plannen flink gedwarsboomd worden.

Ga niet over één nacht ijs

Zorg er voor dat jij precies krijgt wat je uit de transactie verwacht. Volg een snel maar zorgvuldig proces, met goede waarborgen of escapes. En natuurlijk goede koop-huur of bouwcontracten. Onze vastgoedjuristen zijn er voor jou om te snappen waar jij naartoe wilt.