Britt
Tillemans

Advocaat

“Advocaat met een hart voor mensen én haar vak"

Team Bedrijfsstructuur

Waar is zij het beste in?

Hoezeer Britt ook van lekker eten en drinken houdt: haar glas is nooit halfleeg en ze is het toonbeeld van positiviteit. Ze doet, zo vermoeden we, maar weinig liever dan haar collega’s een goed gevoel geven. Haar jongere collega’s aansturen, enthousiasmeren en betrekken. Als een ware mentor neemt ze graag junioren mee naar zittingen. Niet als veredeld uitstapje, maar om ze het vak te laten beleven. Britt geniet ervan als mensen passie voor hun werk hebben. En haar enthousiasme is dan voelbaar in elke hoek van het kantoor.  

Hoe weet zij dat allemaal?

Britt behoort tot de minderheid van teamgenoten die niet aan Tilburg University hebben gestudeerd. Ze haalde haar master aan de Universiteit van Maastricht. Niet geheel onlogisch, want Britt groeide in Limburg op. Eenmaal in dienst als curator van een advocatenkantoor in de zuidelijkste provincie zette ze eigenhandig een vestiging in Amsterdam op. Ze dacht dat daar vraag naar was en haar vermoeden kwam helemaal uit. Na zeven hoofdstedelijke jaren – waarin ze ook nog even de Grotius Academie afrondde alsof het niets is – streek ze neer in Tilburg. Ze beschrijft het als thuiskomen en carnavalt lekker met ons mee. Welkom thuis, Britt!

Wat valt er nog meer te vertellen?

Britts pupillen worden groter wanneer ze praat over haar passie voor haar werk. Maar de lichtjes in haar ogen gaan nóg feller fonkelen wanneer ze vertelt over haar grootste trots: haar dochtertje. Britt heeft ook een passie voor muziek. Ze speelde jarenlang piano en is vastbesloten om haar oude hobby nieuw leven in te blazen. Vooral het oeuvre van de Franse componist Yann Tiersen kan haar bekoren en ontroeren. Maar Britt kan ook genieten van uitgebreid eten en drinken met dierbaren om haar heen. Dat bourgondische krijgen we er nooit uit. En dat willen we ook helemaal niet.

Komt in actie bij

Team Bedrijfsprocessen

0135440400

britt.tillemans@vdt-advocaten.nl

Voeg mij toe aan je contacten

Stuur een bericht