Casper
de Bont

Advocaat

“Rots in de branding met langetermijnplannen"

Team Bedrijfsstructuur

100+overnames

Waar is hij het beste in?

Speelt er iets met een juridisch tintje op het hoogste niveau van een onderneming? Of juist tussen meerdere ondernemingen? Casper is dé man. Als advocaat ondernemingsrecht heeft hij voor heel wat hete vuren gestaan. Complexe overnames, geschillen tussen aandeelhouders en vennoten, verschillen van inzicht – eufemistisch uitgedrukt – tussen bedrijven: onze collega kan het allemaal afvinken. Conflicten tussen partijen lost Casper het liefst op met duurzame deals. Maar als de degens een keer gekruist moeten worden in de rechtbank, dan is dat ook maar zo: soms kan het niet anders. En dan mag je in je handen knijpen als Casper jouw belangen behartigt. Deze rots in de branding is namelijk zeer begaan met het lot van zijn klanten.

Hoe weet hij dat allemaal?

Casper haalde zijn bul aan Tilburg University. Sinds 2016 is hij advocaat. Zijn eerste jaren verkende hij de juridische wereld bij een ander advocatenkantoor in onze mooie regio. In de slotfase van 2020 werd hij lid van ons team. En we zijn maar wát blij dat hij hier is.

Wat valt er nog meer te vertellen?

Advocaat-zijn vraagt aardig wat van je hersenen. Om zijn hoofd leeg te maken, brengt Casper graag tijd door op zijn fiets en in de natuur. Zo vindt hij de rust om weer in balans te komen. Ook houdt hij van auto’s. Vooral van oude, klassieke auto’s vol karakter. Al rijdt hij mede uit veiligheidsoverwegingen doorgaans zelf in een nieuwer en veiliger model. Snappen we goed. Als iemand goed is in het inschatten en uitsluiten van risico’s, is Casper het wel.

Komt in actie bij

Team Bedrijfsprocessen

0135440400

casper.bont@vdt-advocaten.nl

Voeg mij toe aan je contacten

Stuur een bericht