Maurice
Holtackers

Advocaat

“Voor alles met ambtenaren en bakstenen.”

Team Bedrijfsprocessen

Waar is hij het beste in?

Maurice legt zich binnen zijn team toe op vastgoedtransacties, huurrecht, bouwrecht en projectontwikkeling, maar ook overheidsrecht, handhaving en ruimtelijk bestuursrecht. Kortom: hij heeft buitengewoon veel ervaring met ondernemers die van alles te stellen hebben met overheden of bakstenen. En gedoe met overheden of bakstenen is meestal slecht voor de business, dus daar wordt korte metten mee gemaakt. Wat dat betreft hoort Maurice in hart en nieren bij het team Bedrijfsprocessen.

Hoe complex de zaak ook is, Maurice zal jou uitleggen dat de aanpak simpel is. Zo denkt Maurice het liefst over alles in het leven. Zwaarmoedig bij de pakken neerzitten is niet iets waar je Maurice op zult betrappen. Hij ziet overal kansen en iedereen doet de deur voor hem open. En terecht. Waar Maurice komt heerst vertrouwen, worden kansen gezien en wordt actie ondernomen. En daar wordt veul gelachen, vooral door Maurice (om Maurice ;-).

Hoe weet hij dat allemaal?

Maurice studeerde Internationaal en Europees Recht aan de Universiteit van Tilburg en is advocaat vanaf 2001. Heel veel ervaring inmiddels dus, die hij graag deelt met de nieuwe generatie professionals. Maurice komt uit de eigen opleiding van VDT. Via de Grotius Academie specialiseerde hij zich op het gebied van Onroerend Goed.

Verder is Maurice vooral veel wijzer geworden door het ondernemerschap. Daar is hij de laatste jaren enorm druk mee. Want als je eenmaal kansen begint te zien, houdt het niet meer op. Zeker niet als je van nature zo’n enorm netwerk hebt als hij.

Wat valt er nog meer te vertellen?

Van origine komt Maurice uit Limburg. Na zijn studie is hij gebleven. Inmiddels kan hij doorgaan voor een rasechte Tilburger. Samen met vriendin en drie kids woont hij in onze mooie binnenstad. Maurice beweert tegenwoordig om 6:00u op te staan om met de hond te wandelen, maar de hond ontkent voorlopig alles.

Komt in actie bij

Producten

Team Bedrijfsprocessen

0135440400

maurice.holtackers@vdt-advocaten.nl

Voeg mij toe aan je contacten

Stuur een bericht