Marieke
van Gelder

Advocaat

"Bron van positiviteit en creativiteit"

Team Bedrijfsstructuur

100+overnames

Waar is zij het beste in?

Praat twee minuten met Marieke en grote kans dat je humeur daarna beter is geworden. De oprichter en drijvende kracht van onze telg Van Gelder Advocaten is namelijk de personificatie van positiviteit en dankbaarheid. En daarmee inspireert zij haar collega’s dagelijks. Het zal geen verrassing zijn dat Marieke van warme relaties houdt. Mensen leren kennen, een band opbouwen en die band zorgvuldig in stand houden. Daarnaast is Marieke op en top ondernemer. Ze gaat vol bevlogenheid en betrokkenheid recht op haar doel af, maar houdt altijd rekening met de mensen met wie ze werkt, want die gaan haar aan het hart. Tot slot deinst er niet voor terug om flink wat creativiteit te gebruiken, als de situatie daarom vraagt. Haar bestemming zal ze bereiken, dat staat van tevoren al vast.

Hoe weet zij dat allemaal?

Marieke is een beetje een nerd. Nee, dat zijn niet onze woorden, maar zo noemt ze zichzelf. Je kunt haar wakker maken voor dingen die anderen niet leuk vinden, zoals taaie bepalingen en kleine letters. Al hebben we dat nooit gedaan. Haar juridische power verzamelde ze aan Radboud University in Nijmegen. In die stad rondde ze ook de Grotius Academie af en nog een indrukwekkend aantal andere opleidingen.

Wat valt er nog meer te vertellen?

Marieke houdt van doelen stellen en bereiken. En ze daagt zichzelf graag uit. Een marathon lopen? Vindt ze leuk en daar gaat ze dan ook helemaal voor. Doel behaald en op naar de volgende missie. Een triatlon afronden staat ook al op haar erelijst. Maar ze mag ook graag naar sport kijken. Naar F1-races, de magie van de Olympische Spelen en voetbal. Ajax is meestal haar clubje, vooral omdat ze haar Rotterdamse vader daar vroeger zo lekker mee kon stangen. Een beetje opschudding, wij houden ervan. Het leven is soms al serieus genoeg.

Komt in actie bij

Team Bedrijfsprocessen

0135440400

marieke.gelder@vdt-advocaten.nl

Voeg mij toe aan je contacten

Stuur een bericht