Diederik Daamen

Advocaat

“Maakt moeilijke materie makkelijk”

Team Bedrijfsstructuur

100+overnames

Waar is hij het beste in?

Diederik weegt niet veel, maar hij is hard op weg een zwaargewicht te worden. Hij verzet bergen werk in complexe faillissementen. En de overnames of aandeelhouderskwesties die hij beetpakt liegen er niet om. Diederik is altijd beleefd en geduldig, maar je maakt met hem echt de kachel niet aan. Hij is altijd op zoek naar de ruimte en de oplossing en hij scoort punten door klanten op heldere wijze mee te nemen in moeilijke materie. Als je ons ontzorgende product Het Aandeelhouders Arrangement van dichtbij bekijkt, zul je veel van Diederik daarin herkennen.

Waar hij ook goed in is? De meerderheid van zijn mannelijke collega’s bij VDT de ogen uitsteken met zijn golvende bos haar…

Hoe weet hij dat allemaal?

Diederik heeft eerst zijn bachelor bestuurskunde aan de Tilburg University afgerond. Niet lang daarna besloot hij dat hij rechten toch een stuk interessanter vond. Nou bieden ze aan de Tilburg University ook een rechtenstudie aan, dus dat ging voor Diederik in één moeite door. Dat bleek een goeie zet. De advocatuur past hem heel goed. Zeker in ons moderne jasje. De kneepjes van het vak leerde hij verder van onze eigen Koen Donkers.

Wat valt er nog meer te vertellen?

Diederik komt elke werkdag met de trein naar Tilburg. Doordeweeks is hij dus een Kruikenzeiker. Maar in het weekend is Diederik schaamteloos supporter van NAC. Hij zit zelfs elke thuiswedstrijd in vak G. Ook dat nog. We nemen hem snel eens mee naar Willem II. Schaven we hem op dat gebied ook meteen bij.

0135440400

diederik.daamen@vdt-advocaten.nl

Voeg mij toe aan je contacten

Stuur een bericht