Diederik Daamen

Advocaat

“Vliegend gestart in faillissementsland”

Team Bedrijfsstructuur

Waar is hij het beste in?

Diederik is zijn carrière vliegend gestart in faillissementsland. Hij heeft eerst flink meters gemaakt als faillissementsmedewerker bij een ander advocatenkantoor. Toen hij zijn rechtenstudie had afgemaakt, is hij daar ook meteen aan de gang gegaan met het echte curatorenwerk. In 2020 maakte hij de overstap naar VDT en bij ons laat hij zien dat hij daar serieus goed in is. Dat betekent dus dat hij ondernemingen en aandeelhouders ook perfect kan helpen kostbare fouten te voorkomen.

Hoe weet hij dat allemaal?

Diederik heeft eerst zijn bachelor bestuurskunde aan de Tilburg University afgerond. Niet lang daarna besloot hij dat hij rechten toch een stuk interessanter vond. Nou bieden ze aan de Tilburg University ook een rechtenstudie aan, dus dat ging voor Diederik in één moeite door. Dat bleek een goeie zet. De advocatuur past hem heel goed. Zeker in ons moderne jasje. De kneepjes van het vak leert hij verder van onze eigen Koen Donkers.

Wat valt er nog meer te vertellen?

Diederik komt elke werkdag met de trein naar Tilburg. Doordeweeks is hij dus een Kruikenzeiker. Maar in het weekend is Diederik schaamteloos supporter van NAC. Hij zit zelfs elke thuiswedstrijd in vak G. Ook dat nog. We nemen hem snel eens mee naar Willem II. Schaven we hem op dat gebied ook meteen bij.

Komt in actie bij

Producten

  • Het Aandeelhoudersarrangement

Team Bedrijfsprocessen

0135440400

diederik.daamen@vdt-advocaten.nl

Voeg mij toe aan je contacten

Stuur een bericht