Gepubliceerd op 07 jul 2023

Hoefnagels Fire Safety en RDA gaan de samenwerking aan

De aandeelhouder van Hoefnagels Fire Safety participeert sinds kort in RDA. De partijen gaan strategisch samenwerken en zien mooie kansen voor wederzijdse versterking, maar blijven stand-alone opereren op de locaties waar ze nu gevestigd zijn.

RDA is specialist in aandrijvingen en besturingstechniek van deuren. Het staat in de Benelux en daarbuiten bekend om unieke maatwerk projecten. Het is een familiebedrijf, net zoals Hoefnagels Fire Safety, en sluit qua bedrijfscultuur aan bij de cultuur van Hoefnagels. Beiden gaan voor de lange termijn voortzetting van bestaande relaties.

De strategische samenwerking en bundeling van krachten is gericht op wederzijdse versterking. De activiteiten van de beide bedrijven vullen elkaar aan. Hoefnagels en RDA zijn ervan overtuigd dat ze samen de markt, nationaal en internationaal, nog beter kunnen bedienen dan ze nu al doen.

Corné Ribbers blijft directeur-aandeelhouder van RDA en zal in gezamenlijkheid met Gijs en Rolf Hoefnagels, directeuren van Hoefnagels Fire Safety, optrekken om de samenwerking tot een succes te maken.

Voor meer informatie verwijzen wij naar dit bericht op de website van Hoefnagels Fire Safety.

Overnamespecialisten Tom van Balen en Ernst de Haan van VDT adviseerden de aandeelhouder van Hoefnagels bij het aankooptraject. VDT bedankt Gijs en Rolf Hoefnagels, Patrick Cox (Arpentus Corporate Finance), Joost Akkermans en Isabelle van Ruiten (Van Oers Corporate Finance) en Günes Güntekin (Rassers Advocaten) voor de prettige samenwerking.

Tom van Balen