null

Proces Optimaal

Juridisch een tandje bijzetten.

Contracten worden steeds dikker, marges steeds dunner. Problemen met opdrachten worden niet altijd meer opgelost met een goede kop koffie. Je moet juridisch écht een tandje gaan bijzetten. En dat is lastig, want opdrachten komen in vele vormen en maten. Je hebt hier wel een paar modelcontracten voor, maar die worden niet altijd goed gebruikt. Logisch, want jouw mensen en jij zijn hier niet voor opgeleid.

Is dit herkenbaar?

Proces-Optimaal helpt ondernemers ondernemen

Samen met Legent werkt het team Bedrijfsprocessen hard aan de oplossing Proces-Optimaal. Het doel van Proces-Optimaal is het in kaart brengen en verhelpen van de belangrijkste struikelblokken binnen jouw primaire processen. Van ontwerp tot montage tot incasso en alles wat er tussen zit. Soms lukt dat met juridisch betere modellen of algemene voorwaarden. Soms met opleiding, simpele tips, betere interne afspraken of automatisering. En soms met snel eerstelijns advies als iets niet loopt zoals het moet.

Expertise en creativiteit

Wij zijn ervan overtuigd dat de beste oplossingen gevonden gaan worden door de juridische creativiteit van VDT te combineren met de bedrijfskundige expertise van Legent. Samen met jou en jouw eigen mensen natuurlijk.

Momenteel lopen er 4 pilotprojecten. We zijn het product nog aan het optimaliseren. Even geduld dus nog.

Als je op de hoogte wilt blijven over de ontwikkeling van Proces-Optimaal: mail Boris Pepping.