Arlette
Robijn

Advocaat

“Energieke aanpakker met een lange adem”

Team Bedrijfsprocessen

Waar is zij het beste in?

Arlette is ons juridisch powerhouse. Wat kan ze allemaal? Wat niet! Elke klus met een juridisch tintje is bij onze energieke collega in veilige handen. Ze neemt haar collega’s van Team Bedrijfsprocessen veel werk uit handen met haar frisse blik, open houding en stevige aanpak. En voor onze klanten is zij de perfecte gesprekspartner. Arlette kan luisteren als een therapeut, maar deinst daarna niet terug voor een portie flink doorvragen. Moeiteloos haalt zij alle relevante feiten boven tafel, om zich vervolgens in de casus vast te bijten als een terriër.  

Hoe weet zij dat allemaal?

Arlette volgde de studie hbo rechten, gevolgd door de pre-master International and European Law aan Tilburg University. En nu ik hier toch ben, dacht ze, kan ik net zo goed meteen de master European Law & Global Risk afronden. Dat deed ze dus. Tijdens en na haar studie werkte ze twee jaar als schadebehandelaar bij de NS. We durven wel te zeggen dat Arlette, na haar banenwissel in februari 2022, helemaal op het juiste spoor zit bij VDT. 

Wat valt er nog meer te vertellen?

Genoeg. Arlette groeide op boven de rivieren, maar is alweer heel wat jaren gelukkig in Tilburg. Haar katers Jacky en Kitty – laatstgenoemde wordt vaak met ‘Hello’ begroet – zijn haar oogappels. In haar vrije tijd begeeft ze zich graag op het gladde ijs van de Ireen Wüst IJsbaan, rijdt ze stevig door op haar mtb en bokst ze zich in het zweet. Maar wees gerust: in haar werk zoekt ze vooral naar vredige oplossingen. 

Komt in actie bij

Producten

Team Bedrijfsprocessen

0135440400

arlette.robijn@vdt-advocaten.nl

Voeg mij toe aan je contacten

Stuur een bericht