Koenraad
de Klerk

Advocaat & Curator

“Grotere fusies, overnames en faillissementen.”

Team Bedrijfsstructuur

100+overnames

Waar is hij het beste in?

Koenraad treedt veel op als curator in grote faillissementen en als bewindvoerder in surseances. Hij is lid van de vereniging van insolventieadvocaten Insolad. Koenraad is uiterst ervaren op het gebied van grotere fusies, overnames, aandeelhoudersgeschillen, corporate recovery en herstructureringen. Hij legt zich toe op bodemprocedures, kort geding en procedures voor de Ondernemingskamer.

Koenraad kan prima charmant en behoedzaam te werk gaan. Maar als er met gestrekt been een deur ingetrapt moet worden, wil je hem echt in jouw team! Because GABOS.

Als oudste partner van VDT laat hij zien dat het oude ambacht prima past in een nieuwe jas. Koenraad is nu eenmaal van alle markten thuis. Als advocaat en als ondernemer. Koenraad zit in het overname team dat in 2023 de mijlpaal van 100 overname begeleidingen bereikte.

Hoe weet hij dat allemaal?

Koenraad is al advocaat sinds 1992. Daarmee is hij onze meest ervaren advocaat. Hij komt uit een accountantsnest en studeerde zowel Nederlands Recht als Fiscaal Recht. Een jurist die ook nog eens kan rekenen en balanslezen dus. Hij studeerde aan de Universiteiten van Tilburg, Leiden en Cambridge. Hij heeft zich mede via de Grotius Academie gespecialiseerd op het gebied van vennootschaps-, insolventie- en ondernemingsrecht. Met tientallen grotere overnames en faillissementen achter de rug, maak je hem niets meer wijs. Hij heeft alles al een keer meegemaakt.

Wat valt er nog meer te vertellen?

Koenraad woont in Rijen met vrouw, want zoon en dochter zijn inmiddels uitgevlogen. Zijn twee perfect opgevoede Mechelse herders wonen nog wel thuis. Koenraads passie voor motorvoertuigen (van Duitse makelij) is vermaard: van zitgrasmaaiers, motoren (BMW R1200GSA) tot auto’s. OK, inmiddels hoort daar ook een Tesla bij. Oranje gewrapped als racewagen, dat wel. Fietsen doet hij zelden of nooit. Ja, op een spinningfiets, dan rijdt hij altijd vooraan. Want winnen is wel een beetje Koenraad zijn ding ; -)

0135440400

koenraad.klerk@vdt-advocaten.nl

Voeg mij toe aan je contacten

Stuur een bericht