Wegens succes herhaald. Juridisch carnaval VDT zomereditie 2021

1 juli 2021

De horecadeuren zijn weer open! Dat is niemand ontgaan. Het leek wel zomercarnaval op de Korte Heuvel. Prachtig nieuws. Maar daarmee zijn de zorgen voor de horecaondernemer niet ineens voorbij. 

Personele uitdagingen? Problemen met bevoorrading? Nieuwe afspraken met de brouwerij? Kredietplafond bereik? Onzekere cashflow? Afspraken met schuldeisers? Andere herstart perikelen? Misschien zijn er juridische oplossingen die jou als ondernemer kunnen helpen. Als we er niet over praten, zullen we het nooit weten. 

Tijdens de carnavalsdagen hielden wij open huis voor horeca ondernemers met VDT juridisch carnaval. Vrijblijvend sparren met een advocaat. Daar hebben we menig ondernemer een stap verder mee geholpen. Daarom zetten we nu opnieuw de deuren open. De zomereditie, zeg maar. 

De komende 14 dagen kun je online, via een handige agendatool, opnieuw een afspraak inplannen met een van onze specialisten om samen te bespreken waar jouw kansen en mogelijkheden liggen in deze uitdagende tijd. Uiteraard helemaal kosteloos, vrijblijvend en uiteraard volledig vertrouwelijk. 

Dus zit je al een tijdje met prangende vragen of zorgen? Groot of klein. Ben jij benieuwd of je op dit moment (juridische) kansen laat liggen? Plan dan snel een afspraak in met een van onze kruiken.

Hoe dan ook. Horecaondernemers, zet ‘m op deze zomer! 

VDT Onderneemt met je mee.