Juridisch carnavallen

11 februari 2021

Horecaondernemers. Gullie zèèt er elluk jaor meej carneval vur ons. Dees jaor zèn wij er vur jullie.
Ieder jaor krèègeme dees daoge gruun-ooranje kriebels. Ieder jaor zèn we dees daoge vurbereid op et viere van et grotste fist vannet jaor: Karneval in Krèùkestad! En schôon fist vur alle krèùken èn krèùkinne, dè al mir as fèfteg jaor wòrt geòrganieseerd. Dur de stad, vur de stad. Onze kastelèèns èn veul aandere onderneemers (in Krèùkestad) zörrege ieder jaor wir vur een kaajgoej karnevalsfist.

Deze editie is helaas alles anders. Het zal stil zijn in Kruikenstad. Dat hakt erin voor alle carnavallers. Maar vooral ook voor jou als horecaondernemer. De zakelijke kruiken zullen dit jaar niet worden volgezeken. Het zouden zomaar eens zorgelijke tijden kunnen zijn.

Daarom draaien we het dit jaar om: jaar na jaar zijn jullie er voor ons. Nu zijn wij er voor jullie. 

Ben jij horeca-ondernemer, of een ander bedrijf dat door het uitblijven van carnaval geraakt wordt? In de carnavalsweek zitten wij als VDT Advocaten klaar om al jouw ondernemersvragen, worstelingen en uitdagingen te beantwoorden. De gehele week kun je online, via een handige agendatool, een afspraak inplannen met een van onze specialisten om samen te bespreken waar jouw kansen en mogelijkheden liggen in deze uitdagende tijd. Uiteraard helemaal kosteloos, vrijblijvend en uiteraard volledig vertrouwelijk.

Je kunt bij ons terecht met een bonte en kleurrijke verzameling aan vragen. Juridisch Carnaval zullen we maar zeggen. Vragen waar je aan kunt denken zijn vragen met betrekking tot je personeel, afspraken met leveranciers, afnemers of de verhuurder. Of zelfs zorgen over het voortbestaan van jouw bedrijf. 

Dus zit je al een tijdje met prangende vragen of zorgen? Groot of klein. Ben jij benieuwd of je op dit moment (juridische) kansen laat liggen? Plan dan snel een afspraak in met een van onze kruiken.

Afspraken kunnen ingepland worden van 15 tot en met 19 februari. (Lukt het dan niet, bel effe. Een weekje later kan ook hoor.) 

VDT Onderneemt met je mee.