Gepubliceerd op 27 aug 2020

Testimonial Privacy Proof – Gerrie Fitters

“Het totaalpakket aan tools, mogelijkheden en advies is echt goed!”

Gerrie Fitters – Dingemans Elementenbouw B.V.

 

Niemand wist eigenlijk hoe of wat.

Toen de AVG in het leven werd geroepen was er heel veel onduidelijk. Wat mag wel? Wat mag niet? Er was eigenlijk geen geleerde die daar de vinger op kon leggen. Dat was vervelend, want bij Dingemans Elementenbouw willen we het graag goed geregeld hebben. Voor onszelf en voor alle mensen die bij ons werken. We willen niet graag in een panieksituatie terecht komen. Dat risico bestaat als je ad hoc allemaal dingen gaat regelen terwijl niemand binnen de organisatie eigenlijk weet hoe of wat. Toen kwam de oplossing van VDT voorbij, Privacy Proof.

De keuze voor Privacy Proof heeft eigenlijk meerdere redenen. Allereerst kiezen we voor dit product omdat we hele fijne ervaringen hebben met VDT. We hebben vertrouwen in het kantoor en we vinden het fijn om met VDT`ers te werken. Het zijn allemaal dezelfde type mensen, ze hebben allen een no-nonsense mentaliteit en spreken de taal van de klant. Daarnaast weten we dat VDT ervaring en kennis heeft wat betreft AVG.

Privacy Proof is een duidelijk afgebakend product, we weten bij het afnemen van dit product dat het goed zit. Dat is ook een reden waarom we voor deze oplossing hebben gekozen.


We weten nu dat het goed zit. 

Het was fijn om ook in dit traject samen te werken met VDT. VDT`ers spreken de taal van de klant. Dat communiceert heel erg fijn! Het product proces verliep soepel, het was duidelijk wat er van ons werd verwacht.

De ondersteuning die VDT blijft bieden met het abonnement dat bij Privacy Proof hoort, is voor ons ook erg belangrijk. Het is bijvoorbeeld super dat we verschillende documenten en protocollen die andere organisaties ons willen opleggen, eerst kunnen laten controleren door VDT voordat we hier inhoudelijk op ingaan richting onze relatie. Daarnaast zijn we nu ook bezig met het inregelen van een DPIA. Het totaalpakket aan tools, mogelijkheden en advies is écht goed!

Dit geeft rust. Bij mezelf en binnen de organisatie. We weten nu dat het goed zit.