Gepubliceerd op 15 nov 2023

Froster gaat de samenwerking aan met Scaldis Invest

Froster Frozen Food Logistics, een vooraanstaande speler in de diepvrieslogistiek en -distributie, vindt in Scaldis Invest een lange termijn partner om continuïteit te waarborgen en groeiambities te realiseren. Voor Scaldis Invest betekent de participatie in Froster dat  – sinds de oprichting van Scaldis Invest in 2022 – de derde participatie is gerealiseerd.


Froster Groep

Froster is een vooraanstaande speler in de diepvrieslogistiek en -distributie. Met het uitgebreide aanbod aan diensten positioneert Froster zich als een totaalontzorger, die haar diensten aanbiedt aan een variëteit van foodprofessionals gespecialiseerd in (de productie van) diepvriesproducten. De diensten van Froster betreffen onder meer opslag, in- en uitgaand transport, het om- en verpakken van producten, maar ook ondersteunende activiteiten zoals voorraadbeheer, facturatie en aanvullende administratieve diensten. De onderneming beschikt daarbij over een fijnmazig distributienetwerk in Nederland en België.


Scaldis Invest

Scaldis Invest is een participatiemaatschappij actief vanuit Dordrecht, die zich richt op het Nederlandse midden- en kleinbedrijf, voornamelijk in de productie- en logistiek bedrijven. De focus van Scaldis Invest ligt op het faciliteren van verdere duurzame groei, zowel organisch als via overnames en optimalisatie van inzicht en processen binnen de onderneming, gezamenlijk met het huidige management en/of aandeelhouders.


Persbericht

Voor meer informatie verwijzen wij graag naar het persbericht op de website van Scaldis Invest.


VDT Onderneemt met je mee

In dit geval met John en Nick Rombouts. Namens VDT waren onze overnamespecialisten Koenraad de Klerk en Tom van Balen betrokken bij dit traject. Ook bedankt Jan Dijkmans en zijn collega’s van Marktlink en de mensen van Froster en Scaldis Invest voor de prettige samenwerking.

Tom van Balen