Gepubliceerd op 20 apr 2023

VDT adviseerde EyeTi bij de overname van Duranmatic

Vanaf 20 april 2023 maakt Duranmatic, een marktleider in haar segment in Nederland op het gebied van oplossingen voor point of sale, auto-ID en industriële automatisering (OEM), onderdeel uit van de groep van EyeTi.

Met de overname van Duranmatic beoogt EyeTi haar positie in de Nederlandse B2B IT-markt verder te versterken en haar portfolio uit te breiden. EyeTi ziet veel kansen in de samenwerking tussen Duranmatic en de bedrijven die onderdeel zijn van EyeTi. De dienstverlening is complementair, wat in combinatie veel toegevoegde waarde biedt.

Tom Coehorst namens EyeTi: “De toevoeging van Duranmatic aan onze groep biedt grote mogelijkheden voor het versnellen van onze ambities op het gebied van helpen van onze klanten in de retail, horeca, logistiek, zorg en industrie”.

Ook Jeroen Versteeg van Duranmatic is enthousiast: “De samenwerking met EyeTi biedt ons de mogelijkheid om onze groei te versnellen en onze klanten nog beter van dienst te zijn. We geloven dat deze overname ons in staat zal stellen ons bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen”.

Voor meer informatie over de transactie verwijzen wij naar dit bericht op de website van EyeTi.

Overnamespecialisten van VDT (Koen Donkers en Tom van Balen) adviseerden Tom Coehorst van EyeTi bij het aankooptraject. VDT bedankt Tom voor de prettige samenwerking.

Koen Donkers