De VDT drietrapsraket

S1A2: De aanpak | VDT originals

Ondernemen is risico nemen. Dat hoeven we niemand uit te leggen. Maar op claims, conflicten of hoge advocaatkosten zit je niet te wachten. Liever kom je professioneel en succesvol voor de dag. Dat snappen wij. Daarom ontwikkelden wij een unieke en effectieve juridische aanpak, waarmee wij ervoor gaan zorgen dat jouw bedrijf een voorspoedige reis te wachten staat. 

Met VDT als advocatenkantoor laten wij jou op veel slimmere manier profiteren van onze juridische kennis en ervaring. Dat werkt als volgt: 

STAP 1. Klaar voor de start 

Breng de juridische basis van jouw bedrijf helemaal op orde. Heel ingewikkeld is dat niet. Daar hebben we een compleet productprogramma voor klaar staan. Zo ben je professioneel voorbereid op wat komen gaat.

STAP 2. Houdt koers 

Stuur onderweg tijdig bij. Bij de geringste twijfel of tegenwind bel je met onze specialisten. Drie teams staan 24/7 klaar om jou er doorheen te loodsen. Zo nemen we samen op het juiste moment de juiste afslag.

STAP 3. Grijp in waar nodig 

Doet er zich een mooie kans voor, of juist een escalerend probleem, dan zijn onze advocaten er meteen bij. We weten al wat er speelt en we hebben alle expertises in huis. Zo ben je snel weer onderweg. Minimale kosten, maximaal effect. 

Deze integrale aanpak kunnen we veel efficiënter uitvoeren en aanbieden. Los, gecombineerd, tegen vaste prijzen, op uurbasis, maar ook in abonnementsvormen. 

Awardwinning 

Onze aanpak heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen. Dit jaar (2022) worden wij voor het derde jaar op rij FD Gazelle (categorie middengroot) als een van de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Wij zijn genomineerd voor de BOV-Trofee (Challenge of Change), de prijs voor de beste ondernemersvisie van Midden Brabant. En nog veel belangrijker: jaarlijks verwelkomen wij 120 nieuwe klanten dankzij deze filosofie. De voordelen zijn ook onmiskenbaar: 

De VDT story continues...

De Oorsprong

Over een advocaat die het beu was

Lees S1A1

De Aanpak

De VDT drietrapsraket
Je Leest S1A2

De Preventie

Want wat niet fout gaat

Lees S1A3

De Ideologie

Over een samenleving van samenwerkers

Lees S1A4

De Bondgenoten

Drie bedrijven een missie

Lees S1A5