Update 09 jul 2024

FAILLISSEMENT MADE MULTISERVICE B.V.

Made Multiservice B.V. uit Made (KvK nummer is 18048563) is op dinsdag 2 juli 2024 door de rechtbank in Breda failliet verklaard. Ernst de Haan is benoemd tot curator. De toezichthoudende rechter-commissaris vanuit de rechtbank is mevrouw mr. M.D.E. Leppens.

Algemene informatie

Ons Team Bedrijfsstructuur is bezig alles in goede banen te leiden en de economische schade beperkt te houden. Bij kersverse faillissementen komt alles tegelijkertijd.

Veel kwesties zijn spoedeisend en er zijn veel belangen in het spel. Maar we kunnen niet alles direct de verdiende aandacht geven. Excuus dus als we later reageren of moeilijk bereikbaar zijn. We doen ons best.

Hopelijk helpt dit om een en ander te versnellen:

  1. Ben je schuldeiser? Dan kun je je vordering indienen met dit online formulier. Wil je meer weten over jouw positie als schuldeiser in faillissement? Wat je moet doen en wat je kunt verwachten? Lees hier de belangrijkste informatie en meest gestelde vragen.
  2. Ben je klant van het failliete bedrijf en heb je een lopende order, mail Puck van Elzelingen, emailadres: puck. elzelingen@vdt-advocaten.nl. Stuur de schriftelijke opdracht als bijlage mee.
  3. Ben je werknemer van het failliete bedrijf? Dan wordt er vanzelf contact met je opgenomen. Wil je toch al meer weten? Lees hier alvast de belangrijkste informatie en meest gestelde vragen.
  4. Heb je interesse in een doorstart of in bepaalde onderdelen (goederen) van het bedrijf, mail Puck van Elzelingen, emailadres: puck.elzelingen@vdt-advocaten.nl.
  5. Wil je op de hoogte blijven van het verloop van dit faillissement kun je het faillissementsvonnis en (t.z.t.) de periodieke verslagen downloaden via rechtspraak.nl Let op: na opheffing van het faillissement zijn de verslagen nog maar beperkte periode in te zien.

Zodra er bijzondere ontwikkelingen te melden zijn, zal dit bericht geüpdatet worden.

Ernst de Haan