Update 18 jun 2024

FAILLISSEMENT QONTINU ZORG IN NATURA B.V.

FAILLISSEMENT QONTINU ZORG IN NATURA B.V.

Qontinu Zorg In Natura B.V. uit ‘s-Gravenhage (KvK nummer 69630976) is op dinsdag 18 juni 2024 door de rechtbank in ‘s-Gravenhage failliet verklaard. Koenraad de Klerk is benoemd tot curator. Het faillissement is overgedragen aan de rechtsbank te Breda, De toezichthoudende rechter-commissaris vanuit de rechtbank is mevrouw mr. M.D.E. Leppens.

Algemene informatie

Ons Team Bedrijfsstructuur is bezig alles in goede banen te leiden en de economische schade beperkt te houden. Bij kersverse faillissementen komt alles tegelijkertijd.

Veel kwesties zijn spoedeisend en er zijn veel belangen in het spel. Maar we kunnen niet alles direct de verdiende aandacht geven. Excuus dus als we later reageren of moeilijk bereikbaar zijn. We doen ons best.

Hopelijk helpt dit om een en ander te versnellen:

  1. Ben je schuldeiser? Dan kun je je vordering indienen met dit online formulier. Wil je meer weten over jouw positie als schuldeiser in faillissement? Wat je moet doen en wat je kunt verwachten? Lees hier de belangrijkste informatie en meest gestelde vragen.
  2. Ben je klant van het failliete bedrijf en heb je een lopende order, mail [Diederik Daamen, emailadres: diederik.daamen@vdt-advocaten.nl]. Stuur de schriftelijke opdracht als bijlage mee.
  3. Ben je werknemer van het failliete bedrijf? Dan wordt er vanzelf contact met je opgenomen. Wil je toch al meer weten? Lees hier alvast de belangrijkste informatie en meest gestelde vragen.
  4. Heb je interesse in een doorstart of in bepaalde onderdelen (goederen) van het bedrijf, mail [Diederik Daamen, emailadres: diederik.daamen@vdt-advocaten.nl].
  5. Wil je op de hoogte blijven van het verloop van dit faillissement kun je het faillissementsvonnis en (t.z.t.) de periodieke verslagen downloaden via rechtspraak.nl  Let op: na opheffing van het faillissement zijn de verslagen nog maar beperkte periode in te zien.

Zodra er bijzondere ontwikkelingen te melden zijn, zal dit bericht geüpdatet worden.

Koenraad de Klerk